2821
2789
عنوان

لباس مجلسی کرایه تا حالا گرفتید

103 بازدید | 6 پست

تا حالا نگرفتم فکرم نمی کنم حالا حالا ها لازم بشه چون جشنی وجود نداره ولی میخوام بدونم تجربه بد در این مورد دارید؟یه دفعه فکرم مشغول شد گفتم بپرسم

آره گرفتم خیلی خوب بود

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

نبابا چهارشنبه عروسی دعوتم از دوستم لباس گرفتم

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما اونایی هم که قرار بود عروسی بگیرن رفتن ماه عسل هیچ مراسمی هم نگرفتن حتی نامزدی

منم سالهاست عروسی نرفتم........تازه تو فکرم اینم بپیچونم..............خخخخخخخخخخخ

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

منم سالهاست عروسی نرفتم........تازه تو فکرم اینم بپیچونم..............خخخخخخخخخخخ

خدا رو شکر نگرفتن چون شهر دیگه بود دو ساعت فاصله داشت شهرشون هر موقع میرم حتی برای مهمونی انقدر خسته میشم که نمی تونم دو دقیقه بشینم

خدا رو شکر نگرفتن چون شهر دیگه بود دو ساعت فاصله داشت شهرشون هر موقع میرم حتی برای مهمونی انقدر خسته ...

حق داری سخته

2825
2823
2791
2779
2792