2821
2789
عنوان

صابخونم از آبم کره میگیره

425 بازدید | 34 پست

خونه رو روز که خاست تحویل ما بده با موکت تحویل داد تقریبا سه ساله اینجام با هزار یک خرج رو دستمون گذاشته این خونه باز من بدم میاد موکت و فرسا کثیف باشه اومدم بهش گفتم امسال بزار موکتارو بشورم خیلی کثیفن با هزینه خودم برجسته میگه نه موکت بشوری خراب میشه 😐چرا اینجوری میکنه اخع

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راست میگه موکت باشستن خراب میشه شامپو بزن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

این چه عنوانیه

من هیچ حرفی با غیر ایرانی(عرب و طرفدار عرب) ندارم👎 پس هر نطقی ک داری نگه دار برای خودت👎 در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍

بگو پس موکتاتو شیاف کن اون تو جاشون امن باشه خرابم نمیشن😑اخه کدوم موکتی با شستن خراب میشه؟؟

والا من هر سال مال خودمو میشورم کجا خراب شد اصن تمیز ترین ادمم باشی باز بعد سه سال نیاز داره به شستن

بگو ببر تو گورت اینقد ب جونت وصلن .خدا نسازه برا همچی آدمایی .خداروشکر از دست صابخونه راحت شدیم .یسریاشون حس میکنن خدان با خونه های زپرتیشون

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

2825
2823
2791
2779
2792