2821
2789

سلام دوستان

بهم بگین وقتی شوهری همه امکانات رفاهی ( منزل عالی که نصفش سند به اسم من ، ماشین شاسی هدیه چند صد میلیونی و......)

تابعیت و خونه زندگیه عالی کشور خارجی

اصلا حساب کتاب هیچی رو نمیکنه

ولی مدتیه بخاطر شرایط شغلش عصبیه و بسیار بد دهن(با همه نه فقط من) داروی ارامبخش میخوره اصلا رابطه نداریم هر شب یه جای خونه رو زمین میخوابه فکر خیانت نکنین چون میدونم نیست

دوتا بچه داریم

چیکار میکردین تو رندگی باهاش ایا جدا میشدین یا با چه شرایطی میموندین؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه مدتی اینطوریه؟چه مدتی خوب بوده؟

کلا از اول یه جورایی بوده الان بیشتر شده

چون همیشه کار فرماس

عادت کرده به تحکم و دستور

الان که به سمتی تو استان گرفته

و سمتی که تو کشور مطرحه (البته پزشکی نه سیاسی)

دیگه این شکلی شده

کلا از اول یه جورایی بوده الان بیشتر شدهچون همیشه کار فرماسعادت کرده به تحکم و دستورالان که به سمتی ...

اوه خیلی سخته زندگی باهاش. اگه من باشم هر روز دعوا داریم. ولی خب شما اگه شخصیت ارومی داشته باشی میشه کنار بیای.

البته چاره ای هم نداری بخاطر بچه ها میشه چشم پوشی کرد.

خودت هم شاغلی؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اوه خیلی سخته زندگی باهاش. اگه من باشم هر روز دعوا داریم. ولی خب شما اگه شخصیت ارومی داشته باشی میشه ...

نه نزاشت برم

برام هم بیمه واریز میکنه نزدیک ۱۰سالع هم هر ماه حقوق بالا واریز میکنه

نه نزاشت برمبرام هم بیمه واریز میکنه نزدیک ۱۰سالع هم هر ماه حقوق بالا واریز میکنه

خب پس بمون و خودتو اذیت نکن.

خدا بزرگه آجی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792