2777
2789
عنوان

تكرر ادرار

553 بازدید | 17 پست

دوستان من تو اقدامم و هنوز به موعدمم مونده اما تكررادرا دارم بي بي زدم منفيه سه روز به موعد ماه پيشم مونده كه البته pco دارم نامنظم پري ميشم اما طبق ماه پيش يكم پري شدم و الانم سه روز به موعدم مونده اگه ممكنه راهنماييم كنين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من pcoبودم برای بارداری دوسال تقریبا طول کشید متفورمین کلوموفین میخوردم ومتفورمین تکرر ادرار وکاهش قند عوارضش بود وشایدم غدای  که ذاتشون سرده خوردی مثل ماهی یا میوه هایی مثل هندوانه خیار

من pcoبودم برای بارداری دوسال تقریبا طول کشید متفورمین کلوموفین میخوردم ومتفورمین تکرر ادرار وکاهش ق ...

اتفاقا كلا سردي نميخورم بخاطر مشكل واريكوسل همسرم سردي رو حذف كردم و اينكه الان دو روزه متفورمينم قطع كردم چون روزه ام نميتونم متفورمين بخورم افت قند مياره 

اتفاقا كلا سردي نميخورم بخاطر مشكل واريكوسل همسرم سردي رو حذف كردم و اينكه الان دو روزه متفورمينم قط ...

نمیدونم این چقدر علمی باشه ولی من جواب گزفتم همسر منم واریکوسل داشت قبل اقدام هم خودم وهم هگسرم فلوریک اسید میخوردیم استرس هم اصرا نداشته باش واصلا نگو چرا ایندفعه نشد بسپرش به خدا من زمانی فهمیدم باردارم که سیزده هفتم بود وفکر میکزدم مثل همیشه پرویودم عقب افتاده وقتی رفتم سونوگرافی واسه تشکیل قلب جنسیتم دکترش گفت به احتمال زیاد پسره.نگران نباش