2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مال منم ٩٥٥٠ بود يكم بيشتر بهش بده بخوره نرمالش ٩٥٠٠ هستش

پسرمن هفت ماهگي ٩كيلوبود الان هشت ماهشه منتظرم ٩ ماهگي ببرم وزنشوبدونم به من گفت وزنش خيلي عاليه قدشم ماشالا خوبه گفت ازبچه هاي قدبلندمونه 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

عزیزم شیر شبش رو کم کن مثلا آخرین وعده رو نده بذار بیدار بشه تا صبحانه بخوره.شیر دادن زیاد اشتهاشونو میگیره.مثلا سیب زمینی و تخم بلدرچین بپز با کره و کمی نمک صبحانه بده.نهارشو کره بریز توش.۲ساعت قبل وعده غذاش چیزی نده جز آب

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!
دختره یا پسر؟ دختر من ۸۷۰۰ بود یکسالگی دکتر گفت نرماله الان دو سال و سه ماهشه خیلی بهتر شده

واقعا 😳

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
پسرمن هفت ماهگي ٩كيلوبود الان هشت ماهشه منتظرم ٩ ماهگي ببرم وزنشوبدونم به من گفت وزنش خيلي عاليه قدش ...

خدا حفظش کنه،چشم نخوره😍

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!
پسر من دو سالشه ۱۰ کیلوئه. ۹ و ۳۰۰ واسه یک سال خیلی خوبه که. پسرم یکسالگی ۸ کیلو بود

چراپسرمن وزنش زياده اخه چاقم نيست 

نسبت به وزن تولد میسنجن!

سعی کن غذاهاشو چرب بگیری!سه شیره (شیره توت.انگور و خرما) هم بهش بده!یه قاشق مربا خوری صبح ظهر شب.اشتهاش زیاد میشه و مقویه

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

واي دلم يجوري شد چرا اينطوريه پسرمن هفت ماهگي ٩ كيلوبود يعني خيلي زياده ؟؟ دكتركه هربارميگه ورزن گيريش عاليه اصلا چاق نيست