2777
2789
عنوان

فولی

147 بازدید | 14 پست

بچه ها من روز10 سیکل سونو فولی8و7 نشون داد 

سیکل من بدون دارو 28 تا33 متغیره اما با دارو دوفاستون که میخورم همون28 هستش

چند وقت پیش تو سایت گفتم که دکی گفته سایزش پایینه و این ماه احتمال بارداری نیست و احتمال زیاد تنبلی داری و متفورمین و فولیک اسید و چندتا ویتامین داد ولی گفت شرایط رحمت عالیه و خیلی خوبه برای بارداری

الان تو سایت دیدم نوشته روزی دومیل رشد داره فولی

ممکنه فولیم روزای16-17 رشدش درست بشه و تخمک گذاری انجام بدم؟

کیت گذاشتم خط پایینی کمرنگ تر از بالایی شده امروز 12 سیکلمه 

لطفا دوستانی که تجربه دارن راهنماییم کنن

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

الانم درد پری دارم دلدرد پری گرفتم

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فولیکول روزی دومیل رشد میکنه

میدونم اما دکتر گفت این ماه باردار نمیشی با وجود سایز روز ده درسته؟ 

یعنی نمیشه من15-16 تخمک گذاری داشته باشم

چرا میشه علاعم دیدی اقدام کن

مرسی عزیزم دکترم به کل برای این ماه ناامیدم کرد نمیدونم چرا اینو گفت الان تو تاپیک ها دیدم بعضیا 15-17 تخمک گذاری داشتن چرا برای من ممکن نباشه

فولیکول من روز ده دوره ۱۲ بود، یعنی چند روز بعدش آزاد میشه فولیکول که تخمک گذاری انجام بشه؟

تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.
مرسی عزیزم دکترم به کل برای این ماه ناامیدم کرد نمیدونم چرا اینو گفت الان تو تاپیک ها دیدم بعضیا 15- ...

من یبار دکترم احتمال داد روز بیست پریودم تخمک گذاری داشته باشم.گفت از دست نده اقدام کن چون روزی دومیل رشد میکنه.من مشکلات دیگه هم داشتم که باردارنشدم اما احتمالش میشه هست خصوصا براکسانی که پریود منظم ندارن

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
دوره هام ۳۰ روزه هست. قبل از سقطم ۲۸ یا ۲۷ روزه بودم، الان شدم ۳۰ روزه. 

میگن باید دوره رو نصف کنی برای روز تخمک گذاری یعنی حدودای 15 تخمک گذاریته احتمالا اما به نظرم دو سه روز دیگه باز برو یا کیت استفاده کن روزشو از دست ندی عزیزم

من یبار دکترم احتمال داد روز بیست پریودم تخمک گذاری داشته باشم.گفت از دست نده اقدام کن چون روزی دومی ...

پس ناامید نباشم خیلی نگرانم از این بابت 

توکل بخدا نگران نباش ایشالا نتیجه میگیری

مرسی عزیزم امیدم به خداست ماه اوله میخوام اقدام کنم بد تو ذوقی خوردم وقتی دکتر اینجوری ناامیدم کرد

میگن باید دوره رو نصف کنی برای روز تخمک گذاری یعنی حدودای 15 تخمک گذاریته احتمالا اما به نظرم دو سه ...

مرسی عزیزم

تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.
مرسی عزیزم

خواهش میکنم گلم