2821
2789

من ۱۲ ساعت روزی میخونم

بعد یه جا دیدم یکی گفته بود من ۱۲ ساعت میخوندم الکی وقت پر میکردم رتبم شد ۱۴ هزار😐

امروز من زیستمو ۸۸ زدم شیمیم ۶۵ ریاضی و فیزیک ۲۰

به نظرتون من وقت پر نکردم به جز زیست،؟اصلا وقتتو اللکی پر کنی یعنی چی کارکنی؟

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ریاضیت رو بیشتر کار کن دفترچش جداست میتونی قشنگ تایم بذاری روش سر جلسه

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

تمرکز نداشته ینی

منم تمرکز ندارم همش به چیزای دیگه فکر میکنم انگار 😐

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

ریاضیت رو بیشتر کار کن دفترچش جداست میتونی قشنگ تایم بذاری روش سر جلسه

اره سختم نبود اسون بود ولی من تستشو نزده بودم کلا ریاضیمم ضعیفه

فیزیک کم زدی، علتش چی بوده ؟ درس جدیده؟ یا کلا بلد نیستی؟

فیزیک و ریاضی رو کار نمیکردم روشون

مشاورم یه مبحث جلوتر فشار اورد روم خودش ازم امتحان گرفت ۷۰ شدم ولی این مبحث قبلشه .. حالا قلمچی بعدی که مثلا فیزیکشو خوندم ببینم چی میشه

زیست خیلی خوب زدیمن ۴۰ زدم😑منبعت چی یود

خیلی سبز تک پایه

کیفیت خیلی خیلی مهمتر از ساعته

مثلا چجوری میشه با کیفیت؟

2825
2823
2791
2779
2792