2777
2789
عنوان

سوراخ شدن کیسه آب. بیاین کمک

216 بازدید | 25 پست

دوشبه ترشح دارم تازه وارد ماه هفت شدم ترشحم انگار یکم آبکیه البته همراه با بو هست ولی به جز عفونت انگار شورتم دوقطره خیس شده یعنی کیسه آب سوراخ شده؟؟؟؟

یه دختر دارم شاااااه نداره 😍😍😍😍😍

نوار بهداشتی بزار یا اگه شرایطشو داری برو بیمارستان الان

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بیمارستان

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

ممکنه نشت کرده باشه باید حتما بری بیمارستان تا چک کنن واگه نشتی داشت بستری بشی وگرنه زایمان زودرس میکنی

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

برووووو بیمارستان دختر خوب..به جای اینکه اینجا تاپیک بزنی..زودباش.

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼

خوب اگه بوی بد میده واز عفونت باشه باعث میشه کیست باز بشه وزایمان کنی وهمین نشت چند قطره ای ب ای خودت ضرر داره ب ای رحمت وبدنت

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
بیمارستان هم بری اغلب میپرسن ک پد گذاشتی پدت چقد خیس شده 

اها خب من امشب تازه پد گذاشتم . دیشب فک میکردم چون میگن ۳ ماه اخر ترشح بیشتر میشه تو فکر اون بودم ولی امشبم ک تکرار شد یکم ترسیدم 

یه دختر دارم شاااااه نداره 😍😍😍😍😍