2821
2789
عنوان

هزینه

78 بازدید | 12 پست

تا چه حد حاضرید برای هدفتون هزینه کنید

میگم هدف نه اینکه منظورم درس و شغل باشه

کلا هرچی که دلتون میخواد بهش برسید چقدر میارزه

آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود./ اینکه گناه هایی که ما انجام میدیم با گناه های بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونا بد!

من برا چیزی ک بخام صدمومیذارم مهم نیس

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

من برا چیزی ک بخام صدمومیذارم مهم نیس

ستودنیه واقعا

آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود./ اینکه گناه هایی که ما انجام میدیم با گناه های بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونا بد!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ستودنیه واقعا

مشکل اینجاس کم پیش میاد چیزی بخام

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

مشکل اینجاس کم پیش میاد چیزی بخام

پس مثل منی

پس مثل منی

دلم میخواد مث قبل غرق زندگی شم

میدونید با اسم منطقی بودن احساسات بقیه رو زیر نگیرید

یکی بهم گفت تو و اون سمت و شغل ههههههه تو خواب ببینی

بشین گریه کن نخند فقط گریه کن که تو در اون حد نیستی

و من ۴ساله که شکستم...

دلم میخواد مث قبل غرق زندگی شممیدونید با اسم منطقی بودن احساسات بقیه رو زیر نگیریدیکی بهم گفت تو و ا ...

اگه میتونید یکم دلگرمی بدید بهم

دلم میخواد مث قبل غرق زندگی شممیدونید با اسم منطقی بودن احساسات بقیه رو زیر نگیریدیکی بهم گفت تو و ا ...

اگه به حرف یه نفر ها زندگیتو بچرخونی چندتا یه نفر جمع شن اینجوری زرت و پرت کنن که دیگه چیزی ازت نمیمونه

اگه به حرف یه نفر ها زندگیتو بچرخونی چندتا یه نفر جمع شن اینجوری زرت و پرت کنن که دیگه چیزی ازت نمیم ...

جز اون تو زندگیم تحت تاثیر کسی قرار نگرفتم بغض کردم ولی ادامه دادم اما اونبار

طرف خواهرم بودا خواهر....الانم داره خوشبخت زندگیشو میکنه راضیم نیستم اتفاقی براش بیفته ها ولی خدا چرا منو نمیبینه

ببین من فکر میکنم ما خودمون یه مرگیمونه . فقط منتظریم یکی مسخره کنه بگیم عه تقصیر اونه

شاید

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز