2821
2789
عنوان

چرا من اینجوری میشم

95 بازدید | 12 پست

وقتی میخوام چند شبه یک حالتی غیر قابل توصیف انگار روحح از بدنم جدا میشه سرم گگیج میره تو خواب نفس تنگی میگیرم خیلی حالت خاصیه کسی میدونه علتش چیه

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احتماً به خاطر همونه. منم خیلی استرسی هستم و یک بارم اینجوری شدم. کمتر فکر کن قبل خواب. اگه لازم شد ...

من نیاز دارم به روانشناس ولی خب نمیتونم برم

من نیاز دارم به روانشناس ولی خب نمیتونم برم

اینترنتی هم مشاوره میدن مطمئن نیستم حالا

یه مدت ریلکس باش هیچی ارزش نداره سلامتیت رو به خطر بندازی

حالا خودم یدونه از چیزایی که میگم رعایت نمیکنما🤣🤣🤣🤣

اینترنتی هم مشاوره میدن مطمئن نیستم حالایه مدت ریلکس باش هیچی ارزش نداره سلامتیت رو به خطر بندازیحال ...

زندگیم همینطوره نمیتونم ریلکس باشم.

خودتم عمل کن خب🤣🤣

دقیقاااااا...منم همینجوری میشدم، موقعهایی که خستگی شدید روانی داشتم، خستگی شدید جسمی و ضعف، مخصوصا مواقعی که بعد از بیست و چهار ساعت بیداری میحواستم بخوابم، یا مثلا تایم خوابم بهم میخورد...

بنظرم بهتره نوار مغزمون بررسی بشه توسط نورولوژبست.

دقیقاااااا...منم همینجوری میشدم، موقعهایی که خستگی شدید روانی داشتم، خستگی شدید جسمی و ضعف، مخصوصا م ...

دقیقاااا منم همینطوریم...

تو خوب نشدی؟

دقیقاااا منم همینطوریم...تو خوب نشدی؟

من وقتی دیدم استرس و فشار روانی چقدر اذیتم کرد، یعی کردم مسیر توجهمو عوض کنم...تایم خوابمم بهترش کردم تا حدودی..دیگه اون حالت نشدم...

اما متاسفانه دیر خودمو تغییر دادم و فشار روانی و استرس ممتد، باعثِ ام اس شد برام و تحت درمانم...دور از شما باشه..

شما هم تایم خوابت رو منظم کن، استرس و ناراحتیت رو بذار کنار، اون حالتت خوب میشه..یه چکاپ نورولوژی هم برو، خدای نکرده نوار مغزت مشکل نداشته باشه، اگه مشکلی داشت، با دارو حل میشه.

موزیک گوش کن ، موزیک ملایم قبل خواب..فکرای آرامش دهنده قبل خواب...اینا تاثیر داشت برام

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز