2777
2789
عنوان

دلم میخواد برگردم

1820 بازدید | 48 پست

دلم براش تنگ شده تاحالا نگفته بودم ولی واقعا دلم میخواد برگردم با همه مشکلاتی که داشتیم اما زندگیه بدون اونو نمیخوام ما هنوز همو دوس داریم یعنی حس میکنم اونم دوسم داره و مطمئنم حسم درست میگه ای کاش مشکلاتمون حل میشد و کنار هم میموندیم هیچوقت نمیتونم فراموشش کنم

خواستم بگم خانومایی که هنوز همسرتونو دوس دارین تا جایی که امکان داره جدا نشید بعدا دلتون تنگ میشه البته نمیدونم حرفم چقد درسته شایدم من خیلی احساسی ام 

عزیزززم😔😔خب برگرد

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرانمیه اگه واقعا دوسش داری دوباره عقدکنین چه اشکالی داره بیخیال حرف اینو اون اگه اونم میخادبرگردی عقدکنین

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
وااا.پس چرامیخوای برگردی؟ الان مجردی؟ طلاق گرفتید

چون با همه اینا دوسش دارم انگار یه تیکه از وجودم بود که رفته من بعد اون دیگه نمیتونم کسیو دوست داشته باشم اگرم یه روزی ازدواج کنم از رو عشق نیست

بله مجردم ۵ماه پیش جدا شدیم 

اگه از حس اونم مطمئنی برگرد  با هم از صفر شروع کنید

نمیشه یعنی من نمیتونم کاری کنم و اگرم بشه با اون مشکلات و خانوادش و...😖😖 

کاش میشد باهم میرفتیم یه جای خیلی دوووور و زندگی میکردیم اونوقت خوشبخت بودیم