2777
2789
عنوان

دلم میخواد برگردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1820 بازدید | 48 پست
مدت زیادی باهم بودید. مطمئن باش عادی میشه برات. برای خودت کار و سرگرمی داشته باش.بروسرکار فراموش میک ...

کار و سرگرمی دارم کل روز خودمو مشغول میکنم اما بازم نمیتونم بهش فکر نکنم 

چرا دلت به حالش مي سوزه؟ مهريه داد?!

چون اون شدیدا مغرور بود چون پدر و مادر خوبی نداشت زندگیمونو خراب کردن چون میدونم الان خودش بیشتر اذیت میشه بخاطر اذیتایی که بهم کرده 

مهریه نه بخشیدم همه رو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلات و رفتارایی که باهام داشت نه نمیتونم تحمل کنم اما اونم یه جور بدبخت بود اونطوری تربیت شده بود ...

دلت ب حال خودتو جوونیت بسوزه .این حس علاقه نیست.فقط عادته. تلقین نکن که بدون اون نمیتونی. 

چون اون شدیدا مغرور بود چون پدر و مادر خوبی نداشت زندگیمونو خراب کردن چون میدونم الان خودش بیشتر اذی ...

اصلا دلت به حالش نسوزهههههه.فقط به حال مادرت و خودت بسوزه

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
دعامیکنم انشالله خدا یکیو سرراهت قرار بده که انقدر خوشبخت بشی گذشته روفراموش کنی بعدبگی کاش زودتر می ...

ممنون عزیزم انشاءلله هرچی صلاحه 

باور میکنی اصلا دلم نمیخواد کسی حتی سمتم بیاد دلم میخواد برا همیشه تنها بمونم نمیتونم کسیو دوست داشته باشم دیگه!

ممنون عزیزم انشاءلله هرچی صلاحه  باور میکنی اصلا دلم نمیخواد کسی حتی سمتم بیاد دلم میخواد برا ...

البته میدونم هنوز زوده ولی حتی فکرشم نمیتونم کنم شاید مسخره باشه اما احساس میکنم من هنوز شوهر دارم و هنوز مال همیم!!