2777
2789

باید مقاومت کنی خاموشی بزنی تا عادت کنه. من پسرم الان نزدیک دو سالشه تا چندماه پیش بدجور دیر میخوابید الان عادتش دادم مسواک بزنه بریم بخوابه هرچی هم بهونه بگیره و غربزنه فایده نداره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دخترمنم این مدلیه متاسفانه من هیچ راهی براش پیدانکردم دوسال ونیمشه

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

وای اینقد قصه میخونم خسته میشم بازم نمیخوابه یبار میگه تشنمه یبار میگه گشنمه یبار میگه جیش دارم بعد بهونه میگره چراغو روشن کن هرشب برانامه دارم باهاشباور کنید از ساعت ۱۱ خاموشی میزنم نزدیکای ۲ میخابه

ساعت ۱۰ تا۱۱

نیم ساعت نیم ساعت صبحها زود بیدارش کن مثلا روز اول ۹:۳۰ روز دوم ۹ 

اول پیدا کن ببین کل خوابش در شبانه روز چند ساعته مثلا دختر من سه سالست کلا ده ساعت میخوابه یعنی من اگه ۹ بخوابونمش هفت صبح بیدار میشه

شمام باید دقیق ببینی تایم خواب کوچولوت چند ساعته 

پسر خواهرمنم 3 سالشه زودتر از ساعت 3 نمیخابه اگرم بخوابه خیلی خسته باشه مثلا 12 بخوابه یه ساعت دیگه بیدار میشه ساعت 3 میخوابه فرداش به زور ساعت 1 بیدار میشه

دکترم یردن خیلی

اخرسر برگشتن گفتن سیکل خوابشو گم کرده ولی چارشو نمیتونن پیدا کنن خواهرم اینا

دارم به مرز جنون میرسن بیچاره ها از دست بچه

عشق من همسرمه خدا جونم عشقمونو پایدارکن ،تا کور شود هرآنکه نتواند دید