2777
2789
عنوان

بین سه تا خواستگارم گیر کردم نمیدونم کدومو انتخاب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3530 بازدید | 127 پست
شرایطا رو بگوو همزمان بگو خودت کششت به سمت کدومهو حتما حتما حتما حتماااااااااااااااااااااااروانشناس ...

و سومی ۱۰ سال ازم بزرگتره ازدواج کرده و جداشده و بچه نداره شغل حسابدار اصالتا افغانستانی و ساکن آلمان

البته این آقا اصلا بر و رو نداره

......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و سومی ۱۰ سال ازم بزرگتره ازدواج کرده و جداشده و بچه نداره شغل حسابدار اصالتا افغانستانی و ساکن آلما ...

دومی کیس خوبی بود

بچه ها هم پیشش نیستن

اولی هم خوبه

ولی خب دومی دیگ ایران نیستی

زبان و تحصیلات و.. مهمه

من این ۲ شخص رو ندیدم

ولی اینو میدونم

دختر کوچیک داری !

نمیتونی ببری پیش هر مردی زندگی کنه!

خدایی نکرده مورد سواستفاده قرار بگیره بچه

چون یسری مخصوصا با زن هایی که بچه دارن ازدواج میکنن

شما حواست جمع باشه

که دیگ اون فرد سابق و مجرد نیستی

مسئولیت یه بچه گردنت هست

دومی کیس خوبی بودبچه ها هم پیشش نیستناولی هم خوبهولی خب دومی دیگ ایران نیستیزبان و تحصیلات و.. مهمهم ...

آخه دوتاشون اصلا ایران نیستند که بشه مثلا رفت و آمد کرد و شناخت برای همین خیلی می ترسم با طرف برم اون سر دنیا بعد اگه کلا یه آدم دیگه باشه چی

......
دومی آقایی که ۱۰ سال ازم بزرگتره و دوتا دختر داره که پیش همسر سابق هستند شغل پرستار اصالت افغانستا ...

فک میکنم این اوکی باشه حداقل هموطن هستین از اولی خیلی بهتره چون پسر بزرگ داره برات دردسر میشه سومی که میگی از قیافش خوشت نمیاد پس دومی بهتره مباررکه

دومی آقایی که ۱۰ سال ازم بزرگتره و دوتا دختر داره که پیش همسر سابق هستند شغل پرستار اصالت افغانستا ...

یکی از این دوتا که خارج هستن رو انتخاب کن ، دلیل : شرایط کشور

حقوق زنان و کودکان تو آلمان بهتره

ده سال دیگه دخترت بهت میگه چرا شرایطشو داشتی نرفتی

فک میکنم این اوکی باشه حداقل هموطن هستین از اولی خیلی بهتره چون پسر بزرگ داره برات دردسر میشه سومی ک ...

آخه این نزدیک نیست که بشه رفت و آمد کرد و شناختش من می ترسم پاشم برم اون سر دنیا بعد کلا با یه اخلاقیات دیگه مواجه بشم

......