2777
2789
عنوان

وقتی میگه خودم بزرگت کردم قلبم اکلیلی میشههه🥲😂💖

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 59 پست
قربونت همچنین😘💕الهییی😂 رابطه هایی که از سن کم شکل میگیره معمولا پایدارترن و بهتر میتونن باهم کنار ...

مرسی عزیزدلم

ان شالله شماهم همینطور😍

اره قبول دارم همینطوره

ماقهر و آشتی زیاد داریم ولی کامل از هم جدا نمیشیم

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اچقدر دختر داییت شبیه منه😅منم سایشو با تیر میزنممیگم پیداش شه اصلااااااا بهش محل نمیزارم جوابشم دیر ...

اونم دقیقا مثل خودته

همین طور که گاهی از دست تو حرص میخوریم اینجا تو خونه هم از دست اون همه حرص میخورن میگن چی دیدی ازش این قدر میچسبی بهش گاهی با خودم میگم کاش منم مثل این بودم که نیستم 😂

دوتا خواستگار با شرایط خیلی خوب داشت با فاصله دو ماه هردو رو رد کرد نگو با این بوده این هیچی نداره جونش و شناسنامش .

ولی تو خونه هزارتا خواسته داره همه رو داییم میده

اونم دقیقا مثل خودته همین طور که گاهی از دست تو حرص میخوریم اینجا تو خونه هم از دست اون همه حرص میخو ...

واییی چقدددر شبیه منه😅 دقیقا منو داری توصیف میکنی😂

فکرکنم طرف مقابلمون زیادی بلدن 😂 الان با محمد قهرم ولی باز دوسش دارم😂

خوبم دورت بگردمدیروز پریروز ی نیمچه پی ام اسی منو گرفته بود 😂الان خوبم

خداروشکرکه خوبی فک کردم باز تعلیقت کردن🥴😂

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

واییی چقدددر شبیه منه😅 دقیقا منو داری توصیف میکنی😂فکرکنم طرف مقابلمون زیادی بلدن 😂 الان با محمد ق ...

خیلیییییی شبیه همین 😐

آخه شوهر اونم محمدِ😂😐

بخدا اصلا دوست داشتنی نیس البته همه میگن من نمیگم ولی همه چیو به جونش خریده ،فکر کنم قرار بره مستاجر ی یا شاید پیش مادرشوهرش 😐یعنی میگم تو خونه پدرش همه چی محیاس ولی حاضره بره ذلت بکشه

خیلیییییی شبیه همین 😐آخه شوهر اونم محمدِ😂😐بخدا اصلا دوست داشتنی نیس البته همه میگن من نمیگم ولی ...

فعلا ممد کنسله😂💔

ولی عشق همینجوریه🥲 چشمتو رو همه چی میبندی

یا ی کار اشتباهی میکنمدعوام نمیکنه😂 میگه حیف ک حاصل تربیت خودمی نمیتونم ازت ایرادی بگیرم🦦😂

دقیقا همسر منم همینو میگه 😂

ما از سن شما باهم بودیم .واقعا خودش تربیتم کرده. البته منم اونو تربیت کردم دوطرفه است

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘