2777
2789
عنوان

بین سه تا خواستگارم گیر کردم نمیدونم کدومو انتخاب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3530 بازدید | 127 پست
آخه دوتاشون اصلا ایران نیستند که بشه مثلا رفت و آمد کرد و شناخت برای همین خیلی می ترسم با طرف برم او ...

بعله اینم هست

چون من قربانی اینطوری زیاد دیدم

دوستم ک مهاجرت کرد

میگفت خیلیا ک خارجن مخصوصا از ایران زن میگیرن

حالا شما میگی طرف اصالتا اهل افغانستان هست

و دقیقا از یه رگ و ریشه هستید

نکته همینجاست

فرهنگ کشورای خاورمیانه شکل همه

همین دوستم

خب از همکلاسی و... دانشگاهش توی فرانسه و.. تعریف میکرد

میگفت پسره میره

میگه اد از ایران زن بگیرم زنم ایرانی باشه

میدونن طرف هیچی زبان بلد نیست ارتباط گرفتن بلد نیست

انگلیسی بلد نیست چه برسه بیاد مثلا فرانسه فرانسوی حرف بزنه

میگفت کتک کاری و... دارن یسریشون

خانومه هم

تا سر کوچه بلد نیست تنها بره

زبانم بلد نیست بره شکایت کنه یا کمک بگیره😐

خلاصه میخوام بگم

چنین ریسک هایی هست

یعنی یسری مخصوصا میان میگردن از رگ و ریشه خودشون توی کشوری ک به روز نیست پیدا کنن

ببرنش به هوای مهاجرت

ولی دهنشو صاف کنن

آخه دوتاشون اصلا ایران نیستند که بشه مثلا رفت و آمد کرد و شناخت برای همین خیلی می ترسم با طرف برم او ...

بعد اگه یکی از اینایی که خارج هستن بد باشن بازم باخت ندادی ، کلا زندگیت تغییر میکنه چون از خودتو بچه ات حمایت میشه ، یه خونه کوچیک و یه حقوق عادی بهت میدن برای گذران زندگی تا زمانی که شاغل باشی ، به هر دلیلی هم نتونی شاغل باشی همون حقوق هست

تازه آلمان اکثر دانشگاه های رایگانه دخترت حتا خودت میتونید راحت تحصیل کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه این نزدیک نیست که بشه رفت و آمد کرد و شناختش من می ترسم پاشم برم اون سر دنیا بعد کلا با یه اخلاق ...

حالا بهش جواب نده زمان بزار خیلی باهم صحبت کنین ازش بخواه بیاد ایران بهشو از نزدیک ببینی.بگو. من نمیتونم ندیده و نشناخته بیام اونجا

بعله اینم هستچون من قربانی اینطوری زیاد دیدمدوستم ک مهاجرت کردمیگفت خیلیا ک خارجن مخصوصا از ایران زن ...

آره منم همش فکر می کنم اینجا اگه به مشکل خوردم حداقل غریب و تنها و بی زبون نیستم اما اونجا برم طرف هر بلایی میخاد سرم بیاره چیکار کنم

......
آره منم همش فکر می کنم اینجا اگه به مشکل خوردم حداقل غریب و تنها و بی زبون نیستم اما اونجا برم طرف ...

مگه الکیه اونجا قانون حاکم هستش به شدنم از قانون میترسم ، شماهم بشین آلمانی بخون با آ آینس برو که نخوای نگران این چیزا باشی

آخه این آقای شهرکردی جواب میخاد نمیدونم چی بگم

به اینکه بچه هاش پیشش هستن و ممکنه اذیت بشی هم فکر کن هیچ مرد خوبی بچه اشو نمیذاره کنار تورو بچسبه ،اون خارجیا حداقل بچه پیششون نیست

بگو نه من نمیتونم با پسرتون تو یه خونه زندگی کنم راحت نیستم اگه حاضر شد برات خونه جدا بگیره بازم خوب ...

پسرش همش ۱۵ سالشه نمی تونه که بچه ی ۱۵ ساله رو تنها بزاره

ولی شاید بعدا بره مجردی زندگی کنه الان خودمم وجدانم قبول نمی کنه بچه ۱۵ ساله رو از خونه ی باباش بیرون کنم

......
به اینکه بچه هاش پیشش هستن و ممکنه اذیت بشی هم فکر کن هیچ مرد خوبی بچه اشو نمیذاره کنار تورو بچسبه ، ...

خوب اون خارجیا هم یکیشون دوتا دختر داره که با مادرشون سوئد زندگی می کنند

هیچ مرد خوبی هم بچه هاشو تو یه کشور دیگه ول نمی کنه

......
خوب اون خارجیا هم یکیشون دوتا دختر داره که با مادرشون سوئد زندگی می کنند هیچ مرد خوبی هم بچه هاشو تو ...

قانون اون کشورها اینه که حضانت با مادره ، قانون اینجا چی؟!

بعدشم تو منفی نگاه کن ، در نظر بگیر که آخر هر سه تاش بد بشه خب

حالا اینجا بمونی چی میشه؟ دست از پا دراز تر برگردی خونه بابا

ولی اونجا نه ، شغل مناسب و رفاه نسبی داری آینده یک بچه ات هم تضمینه دو سال بمونی شهروندی و همه امکاناتی هم میگیری

عاقلانه فکر کن زندگی دوم جای باخت دادن نداره

پسرش همش ۱۵ سالشه نمی تونه که بچه ی ۱۵ ساله رو تنها بزاره ولی شاید بعدا بره مجردی زندگی کنه الان خود ...

نگفتم بیرونش کنه آدم باید خیلی بی وجدان باشه این کارو کنه مگه نمیگی خیلی پولداره واسه شما ی خونه جدا بگیره اونو و خواهرشم ی خونه دیگه براشون کارگر بگیره به کاراشون رسیدگی کنه واسشون آشپزی کنه اگه هم مشکلی نداری با این موضوع اینم خوبه

نگفتم بیرونش کنه آدم باید خیلی بی وجدان باشه این کارو کنه مگه نمیگی خیلی پولداره واسه شما ی خونه جدا ...

پس محبت پدری چی؟ این که میشه همون از سر باز کردن و دور انداختن بچه هاش