2777
2789
راست میگه بعضیا عزت نفس ندارن یه نفرهم بود خونه ما باراول هرچی میدید میخواست.میگفت گوشی تلفن بده.گوش ...

من دلم ميسوزه.به نظرم سختی زندگی باعث شده اینطوری بشن.

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما وكيل وصي هستين؟ بابا ول كن بذار ملت حرفشونً بزنن. تو كه نميدوني چيكارا كرده كه ميگم پر روعه ...

باشه عزیزم.حق با شماست 

خب همین دوره ها پول میخواد  کسی که فعلا داره کار خدماتی انجام میده یعنی در حال حاضر هیچ پولی ن ...

دقیقا منم خیلی تعجب کردم که گفتن چرا کارمند نمیشی

کاش به همین راحتی بود😂😂😂

ولی اپیلاسیون دوره خاصی نداره درامدشم خوبه

من دلم ميسوزه.به نظرم سختی زندگی باعث شده اینطوری بشن.

اره خوب ولی همشون اینجوری نیستن بعضیا وضعشون بدتره ولی مناعت طبع دارن ادم خودش بیشتر راغبه که به اونا کمک کنه

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
راست میگه بعضیا عزت نفس ندارن یه نفرهم بود خونه ما باراول هرچی میدید میخواست.میگفت گوشی تلفن بده.گوش ...

من رفتم هیچی دست نزدم هر چی گفت بخور دست نزدم هیچی فقط یه لیوان اب خوردم

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

اين دقيقاًً همينه. يبار ٢٠ تا مهمون داشتم، روز مهموني ساعت ١ تكست داد نميام!!! منم با بچه كوچيك!!! رو اومدنش حسابي حساب باز كرده بودم!!! يعني دسنمو گذاشت تو حنا

خب همین دوره ها پول میخواد  کسی که فعلا داره کار خدماتی انجام میده یعنی در حال حاضر هیچ پولی ن ...

خب منم منظورم این بود که بعدا که پول جمع کرد بره این دوره ها رو ببینه عزیزم.اون دوستمون هم منظورش کارمند عالی رتبه ارگان دولتی که نبود منشی هم کارمند محسوب میشه.

کلا خواستیم همفکری بدیم به الناز جون.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
دقیقا منم خیلی تعجب کردم که گفتن چرا کارمند نمیشی کاش به همین راحتی بود😂😂😂 ولی اپیلاسیون دوره خ ...

ولی یذره چندشه.نه؟🙈بازم کارخونه بهتره انگار

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
اکر کامپیوتر داری کتابش هست بگیر ... نرم افزارشم نصب کن همت کن یادبگیر اگر مشکلی داشتی من درخدمتم

نه هیچی نداریم 😔

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس
اره خوب ولی همشون اینجوری نیستن بعضیا وضعشون بدتره ولی مناعت طبع دارن ادم خودش بیشتر راغبه که به اون ...

آره درسته اینم هست