2777
2789
خب عوضش کن اره بعصیا واقعا پررو هستن 

پيدا نميكنم كسي رو كه كارش خوب باشه. ٢ بار عوض كردم اومدن ماست مالي كردن رفتن. من بچه كوچيك دارم نميشه ٢٤ اي بالا سرش باشم. واسه همين ماست مالي ميكنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم هیچی دست نزدم هر چی گفت بخور دست نزدم هیچی فقط یه لیوان اب خوردم

اگه ساعت ظهر بری که وظیفه شونه ناهارتو بدن.بعدهم شما باشخصیتی عزیزم.همه که مثل هم نیستن😍

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
نه هیچی نداریم 😔

ای بابا ☹ اینجا بودی خودم یادت میدادم 

کافی نتم میشه بریا 🤔 کتاب بخر با خودت ببر کار کن ... البته ببین تو تهران وورد اکسل خعلی میخوان ولی تو شهر شمارو نمیدونم 

میتونی کمک بهیار بشی ولی چ جوریشو نمیدونم بعد کنکور بده اونایی ک کمک بهیارن تو اولویتن برای پرستاری

اگه ساعت ظهر بری که وظیفه شونه ناهارتو بدن.بعدهم شما باشخصیتی عزیزم.همه که مثل هم نیستن😍

نه ول کن نهار نمیخوام خودم یه چی میخورم 

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس
خانومه هیلی خوشش اومد ازم میگفت هم لباس پوشیدنت خوبه هم کارت 

هرروز میری ولی فقط دوساعت؟خونه اش بزرگه؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
هرروز میری ولی فقط دوساعت؟خونه اش بزرگه؟

نه گفت هر چه قدر خواستی بمون ولی من امروز یهو رفتم اخه ولی خیلی کثیف بود خونه و قاطی خیلی کثیف هاا ۲ ساعت تمام طرف شستم

ای بابا ☹ اینجا بودی خودم یادت میدادم  کافی نتم میشه بریا 🤔 کتاب بخر با خودت ببر کار کن ... ا ...

واقعا حتما میرم‌میپزسم خیلی دلم میخواد

عزيزم حتماً بخور. ضعيف ميشي. 

اخه خونه اونا زشته الان میگن این ندید هست زشته خوب امروز هر چی میوه تعارف کرد نخوردم فقط درم میخواست زود زود کاراشو بکنم

واقعا حتما میرم‌میپزسم خیلی دلم میخواد

الناز جان صندوقدار فروشگاه های زنجیره ای هم خوبه.

مثل افق کوروش.پیگیر باش انشالله یه کار بهتر پیدا میکنی.

زیاد هم راجع به کارهات برای کسی توضیح نده.ناراحتت میکنن.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
الناز جان صندوقدار فروشگاه های زنجیره ای هم خوبه. مثل افق کوروش.پیگیر باش انشالله یه کار بهتر پیدا ...

اوهوم 

اخه خونه اونا زشته الان میگن این ندید هست زشته خوب امروز هر چی میوه تعارف کرد نخوردم فقط درم میخواست ...

كسي نميگه نديد بديدي. من خودم ناراحت ميشم كسي بياد خونم و نخوره. احساس ميكنم قابل ندونسته. حتماً بخور. اون گذاشته كه بخوري. هيچ ايرادي هم نداره. نوش جونت و اينكه حتماً بخور كه ضعيف نشي. بالاخره كار خونه راحت ميست.