2821
2789
عنوان

رنگ موی آلبالویی🍒

305 بازدید | 8 پست

یک سوال

من موهام قهوه ای هست ؛ آیا رنگ موی آلبالویی نسبتا تیره بدون دکلره روش میگیره ؟ یا حتما نیاز به دکلره داره؟

و اینکه اگر بعدش بخوام موهام رو اتو مو دائمی بزنم رنگش عوض میشه؟

ببین یه جور رنگ هست پودریه از اون بزن یا چی میگن آها رنگ آلبالویی روشن هست بزن خوب میمونه یه برن هست مامانم میزنه خیلی خوبه رنگش اسمش یادم رفته

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من موهام قهوه ای روشنه آلبالویی روش بدون دلکره گرفت

ولی قرمز زود دل و میزنه هفته بعدش رفتم دوباره رنگ موی خودم کردم😂

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خیلی نگران همین مورد هستم که دلم رو بزنه 😂

یه رنگ خیلیییی خوشگل بذار

من قرمزش مورد پسندم نبود

تیره بذار

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

2825
2823
2791
2779
2792