2777
2789
عنوان

جهاز وسایل برقی چیا خوبه

984 بازدید | 134 پست

من هنوز مجردم فعلا هم زیاد خواستگار راه نمیدیم مگه اینکه شرایطش خیلی خوب باشه

حالا بابام میگه من دوتا وام داره به دستم میرسه بریم وسایل برقی بخریم و سرویس قاشق چنگال و اینا

بنظرتون قدیمی نمیشه؟

معلوم نیست چقدر دیگه قرارع ازدواج کنم آخه

طلا هم شرایطش پایدار نیست بشه روش حساب کرد

بعد عید هم قیمتا بالاتر میره میگه سریع بریم بگیریم

الان میگه بگرد ببین چیا خوبه لازمه

بنظرتون چیکار کنم ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا بخر هر موقع خاستی جهازتو بخری ایشالا بفروش

خب میگم شرایطش پایدار نیست طلا بعد پولم الان دستش نیست که میگه وام بعد عید به دستم میرسه الان برین قسطی بخریم یه چیزی سر بدیم تا گرون تر نشده

من باشم تو این اوضاع میگم جهاز نمیدم مراسم عروسی نمیخوام کمر پدرم میشکنه

دیگه در یه حد کم و معقول لازمه دیگه

من که به خودم باشه عروسی نمیخام

جهاز و خونه نصف نصف

دیگه در یه حد کم و معقول لازمه دیگه من که به خودم باشه عروسی نمیخامجهاز و خونه نصف نصف

خونه نصف چیه

خونه و جهاز به عهده خود آقا هست

ما ایرانی ها جهاز مد کردیم

الآن جهاز خرجش بیشتر مراسم عروسی هست

بستگی به استفاده خودتون داره

مثلا من سرخ کن بدون روغن و گوشت کوب برقی و سولاردوم خیلی استفاده می کنم ببین تو خونه تون چیارو بیشتر استفاده می کنین بگیر من ساندویچ ساز اصلا استفاده نمی کنم ولی همکارم میگه بهترین وسیله برام یا پلوپز من اصلا استفاده نمی کنم خواهرم بعضی وقتا روزی دوبار توش برنج درست می کنه برقیا رو فقط و فقط به استفاده تون نگاه کنین به حرف بقیه نرین الکی بخرین

حتما یخچال لباسشویی تلویزیون ظرفشویی، اگه میتونی خارجی بخر، مابقی ایرانی هم. میشه خرید برقی های کوچی ...

نه اینا که نه

کوچیکا مثه خردکن و هواپز و آبمیوه گیری و اینا