2777
2789
عنوان

جهاز وسایل برقی چیا خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 134 پست
خونه نصف چیهخونه و جهاز به عهده خود آقا هست ما ایرانی ها جهاز مد کردیم الآن جهاز خرجش بیشتر مراسم عر ...

دوستم اسفند سال پیش عروسیش بود شد دو میلیارد جهازش🤦🏽♀️

قدیمی بشه بهتر از اینه که نداشته باشی ،گوش بده بهش ،بعدشم وسایل برقی تو کابینته مبل و فرش نیست که قدیمی شدنش تو ذوق بزنه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا بخر هر وقت قسمت شد جهاز یا سرمایه کارت بشه فعلا قسمتت معلوم نیست همه چی شوهر نیست عزیزم

میدونم عزیزم پدرم اصرار داره🤦🏽♀️

میگه اگه یکی در این خونه رو زد چیکار کنم

😖 امسال خو بدتر گرونی

البته خب خیلی خوب دیگه

فرش دستبافت و ست کریستال نمیدونم چیو اینا

من خودم اهل بریز و بپاش اینجوری نیستم یه چیز ساده و اولیه

دلم میسوزه برا بابام

چرخ گوشت و مولینکس و اینا استفادت شد اصن؟

برای من نه،من با غذاسازم پیازوسیب زمینی وگوجه وسبزی ومرغ و...خورد میکنم درواقع دست راستمه توی آشپزخونه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
البته خب خیلی خوب دیگهفرش دستبافت و ست کریستال نمیدونم چیو اینا من خودم اهل بریز و بپاش اینجوری نیست ...

وحشتناکه

خدایی

الان دیگ باید دخترا جهاز ندن

مراسم عروسی هم نخوان

دوتاش خیلی کمر شکنه

وحشتناکهخداییالان دیگ باید دخترا جهاز ندنمراسم عروسی هم نخواندوتاش خیلی کمر شکنه

خیلییی

حالا انشالله خودم از سال بعد میرم سرکار حداقل یه گوشه کارو بگیرم

دیگه نمیشه🤦🏽♀️🤦🏽♀️

حالا تا دوران نامزدی میخرید خو سریع سرخونه زندگی نمیرید

خیلی گرون تر میشه میگه

بعد اینا در حد یه سرخ کن و پلو پز و آبمیوه گیریه

اون موقع خرید تیکه های بزرگ کمر شکنههه دیگه به اینا چیزی نمیرسه🤦🏽♀️

خیلی گرون تر میشه میگه بعد اینا در حد یه سرخ کن و پلو پز و آبمیوه گیریه اون موقع خرید تیکه های بزرگ ...

میدونم ولی طلا بخری دوره نامزدی بفروش جهاز بخر ارزش پولت کم نمیشه بازم خوددانی