2777
2789
آره اینو قبول دارم میدونی چیه اونا افکارشون قدیمیه برای همین با هم‌ نمیسازیم .وگرنه همیشه از رو بدجن ...

نه لزوما افکار همشون قدیمی نیست. چرا همون افکار قدیمیو برای دختراشون ندارن؟

خیلیشم از بدجنسی و خودخواهیه.

متفاوت فرهنگي هم مساله سازه

اره دیگه مثلا مادرشوهر من فکر میکنه زن نوکر مرده.اوایل خیلی سر این افکارش اذیت میشدم مثلا میرفتم خونشون میگفت پاشو برا شوهرت اب بیار منم‌میگفتم خودش پا داره میره میخوره😂😂یا سر سفره دیر میرسید میگفت پاشو غذاشو بیار منم میگفتم به من چه میخاست سر سفره برسه خلاصه این حرفا دیگه الان بهم نمیگه دلش برا پسرش بسوزه خودش بلند میشه☺ولی خداییش توی کارها کمک میکردم .الان هم هر جا کار بیرون خونه باشه اول به من میگن اخه من عاشق خریدم

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه مثلا مادرشوهر من فکر میکنه زن نوکر مرده.اوایل خیلی سر این افکارش اذیت میشدم مثلا میرفتم خون ...

مادرشوهرا اكثرا همين طور فكر مي كنن

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
نه لزوما افکار همشون قدیمی نیست. چرا همون افکار قدیمیو برای دختراشون ندارن؟ خیلیشم از بدجنسی و خودخ ...

مادرشوهر من برای دختراش هم همینه افکارش کلا شخصیت زن رو میبره زیر سوال😐

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
مادرشوهر من برای دختراش هم همینه افکارش کلا شخصیت زن رو میبره زیر سوال😐

بازم جاي شكرش باقيه با انصافه خخخ

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
پس يعني كلا ني ني سايتيا بي نماز و روزن چون دايما دارن پشت سر هههههههمه حرف ميزنن

نه این و برای مادر شوهر میزدم😂😂😂😂

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .