2821
2789
عنوان

افسردگی روز تولد سی سالگی

172 بازدید | 11 پست

نمیدونم چرا غمگینم .حس میکنم از بچگی پریدم تو ۳۰ احساس میکنم دهه ۲۰ اصلا نداشتم

اینجا اومدم چون حس میکنم نی نی سایتیا خیلی هاشون تنهان

همسرم یه کیک و دسته گل کوچیک خریده بود برام ولی انگار فقط باید وظیفش انجام میداد بهم داد و رفت خوابید نه شوری نه شوقی اصلا منم دیگه بی ذوق شدم واقعا

احساس میکنم افسرده شدم

من بحران سی سالگیم از ۲۵ سالگی شروع شد

الان برطرف شده ده روز پیش وارد ۲۹ شدم

عزیزم تولدت پیشاپیش مبارک

منم دهه ۲۰ دستاوردی که دنبالش بودم کسب نکردم کلی اتفاق سخت وو...

بی خیال اینا همش عدده هنوز خیلی فرصت هست میتونی خودت خیلی چیزا رو عوض کنی

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

می دونی که خودت باید حالت و خوب کنی برو یه لباس شیک بپوش وقتی همسرت بیدار شد چند تا عکس بگیر آهنگ رمانتیک بزار شام هم اگه می تونی از بیرون بگیر به بحران هم فکر نکن اتفاقا سی به بعد عالیه چون بیشتر تجربه داری می تونی بهتر و قشنگ تر زندگی کنی کمتر اشتباهات گذشته رو می کنی و بیشتر قدر لحظاتت و می دونی

راستی تولدت خیلی مبارک ❤️

سلام رفقا 

می دونی که خودت باید حالت و خوب کنی برو یه لباس شیک بپوش وقتی همسرت بیدار شد چند تا عکس بگیر آهنگ رم ...

مرسی عزیزم من خیلی چیزها رو تو دهه بیست از دست دادم جوری که الان دانشجو هستم تازه ولی،واقعا جوونی نکردم اصلاااا

می دونی که خودت باید حالت و خوب کنی برو یه لباس شیک بپوش وقتی همسرت بیدار شد چند تا عکس بگیر آهنگ رم ...

مرسی عزیزم ولی همیشه حسرت اینو خوردم که روزهای تولدم تنها. بودم خانواده که اصلا نمیدونن من تولدمه کلا انگار نیستن هیچکس نیست واقعا

مرسی عزیزم من خیلی چیزها رو تو دهه بیست از دست دادم جوری که الان دانشجو هستم تازه ولی،واقعا جوونی نک ...

ببین تا وقتی زنده ای فرصت داری بخدا دیر نیست حسرت چیزهایی که از دست دادی و نخور اگه بدونی بالای سی من تازه چکار هایی شروع کردم خیلیا مثل تو هستن خیلی فرصت داری مخصوصا برای جوونی کردن

سلام رفقا 

مرسی عزیزم ولی همیشه حسرت اینو خوردم که روزهای تولدم تنها. بودم خانواده که اصلا نمیدونن من تولدمه کل ...

شاید خانوادت مشکلی دارن مهم خودتی

خودت برای خودت ارزش قائل شو اگه دوست داری با خانوادت باشی اگه نزدیکن کیکت و بردار ببر دور هم باشین اشکال نداره اگه اونا یادشون نیست

ببین تنها تو نیستی خیلیامون شرایطمون مثل تو هستش از الان برای همه چی خودت ذوق و شوق نشون بده تا بقیه هم ازت یاد بگیرن

سلام رفقا 

میدونی عزیزم کاش یکی مثل شما کنار هممون باشه درسته برای تولدم حتی همسرم ذوقی نشون نداد ولی تصمیم گرفتم برم آرایشگاه آماده شم خانوادم به مناسبت تولدم ببرم بیرون یه جا که موزیک زنده هم باشه و روحیم عوض کنم چون واقعا احساس میکنم اینقدر که من زندگی سختی داشتم دارم روز به روز عصبی تر و حساس تر و افسرده تر میشم

میدونی عزیزم کاش یکی مثل شما کنار هممون باشه درسته برای تولدم حتی همسرم ذوقی نشون نداد ولی تصمیم گرف ...

مرسی چشمام قلبی شد از تعریفت بهترین کار و می کنی حسابی تیپ بزن و خوش بگذرون بعدش ببین چقد انرژی می گیری 🎀

سلام رفقا 

2825
2823
2791
2779
2792