2777
2789
عنوان

😨😨😨😨😨😨😨خدایا

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 66 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عجیبه اصلا.سردرد گرفتم

من خوندم داغون شدم انقدر قر و قاطی توضیح داده و پسره رو اسگول کرده میخام نمیخام میخام نمیخام  من که نصفه خوندم سر در نیاوردم آخرش هم چی شد

حالا شما چرا داغون شدی؟

هرکس میخواد خودش بخونه نیازی نیست پشت سر کسی زندگیشو و اخلاق و رفتارشو واکاوی کنیم اگر خودش باشه و ...

عزیزم منم خودشو صدا کردم که بگم بره پیش مشاور.اتفاقا دلم سوخت.

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند

هنوزم دو دل بود ک بره یان😒😒😒😒😒😒میگفت میترسم زنش راست بگه😒😒😒رومخ بود دهن مارو سرویس کرد چ برسه ب علی🤘

ادمــارو از روی ظــاهــرقــضــاوتــ نــکــنــیــد❌✖مـــشــکــل ایــنــجــاســتــ کــه‍ نــصــفــ ایــنــای کـه‍ خــدا رو قــبــول‌ دارن... خــداقــبــولــشــون نــداره... ✔🙄😏

ای بابا چرا همه جا صحبت همین تاپیکه 

من اول نمیدونستم کدومه سرچ کردم ده تا تاپیک زندگی تلخ و خوندم تا ب این رسیدم

از سال ۹۴ ۹۵ ۹۶

تا رسیدم ب این تاپیک دیشبی

😂😂😂😂

من قشنگ متوجه نشدم تلخیش کجا بود😐هط منتظر  بودم با علی عروسی کنه با کمربند بیوفته به جونش😑

😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂😂

ادمــارو از روی ظــاهــرقــضــاوتــ نــکــنــیــد❌✖مـــشــکــل ایــنــجــاســتــ کــه‍ نــصــفــ ایــنــای کـه‍ خــدا رو قــبــول‌ دارن... خــداقــبــولــشــون نــداره... ✔🙄😏