2777
2789
عنوان

کیا که iui مثبت داشت؟لطفا بیاین

46963 بازدید | 47 پست

سلام،خانوما،۳ سال اقدامم ،مشکل شکل و تعداد اسپرم همسرم هست،البته چندماه قرص و خرنوب و عسل و سیاهدانه خورده،و جدید آز داد،که نسبت به قبل فرق کرده،موفولوژی ۷% شده قبلا ۲بود،تعداد هم ۶۵ شده.

تصمیم گرفتم که ivf کنم،البته یکبار iui کردم اون موقع همسر خیلی ضعیف بود که نشد،و خودمم فیبروم داشتم که دیگه عمل کردم.

به نظرتون iui کنم باز؟آخه ivf سخته.

خواستم ببینم اونایی که iui کردن و مثبت شده ،مشکل همسرشون چقد بود؟

خدایا شکر به خاطر همه داده هات🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم ای وی اف کن با جنسیت اگه برات مهمه. وگرنه هم ای وی اف بدون جنسیت کن راحت با توکل به خدا

مراحلش خیلی زیاده ،و بارداری پر خطر محسوب میشه،منی که از مادر و خواهرم کسی نمیدونه ،یکم برام سخت میشه

نه نگرفت و خیلی گریه کردم...حالا میخوام برم عکس رنگی باوجود اینکه سالمم برم ببینم چه خبره اون تو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1782514/فقط-منتظر-های-نی-نی-بیاااان

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
نه نگرفت و خیلی گریه کردم...حالا میخوام برم عکس رنگی باوجود اینکه سالمم برم ببینم چه خبره اون تو

قبل iuiچرا عکس رنگی نرفتین؟

منم یکبار قبل عمل رفتم،یکی هم هفته پیش.

ان شالله که خدا زودتر نی نی سالم بهتون بده

سلام به همه.

دوستان من 21سالمه و شوهرم به دلیل داشتن یه بیضه مشکل داره.

سعی کنین آروم باشین و به خودتون امید بدین.شوهرمن چون میدونست مشکل داره وبا من هم مطرح کرده بود قبل از عقد اردیبهشت پارسال قبل از عقدمون از داد که 11میلیون اسپرم در هر میل دیده شد و مورفو یک درصد تحرک ها همه زیر حد نرمال.امسال دقیقا بعداز یک سال اردیبهشت تصمیم گرفتیم اقدام کنیم و شروع کردیم.رفتیم پیش دکتر صالحی اصفهان دوباره براش از نوشت و گف یک ماه فولیک اسید وکیوتن روزی یکی بخوره بعد آز بده بعداز 20 روز شوهرم از داد اسپرم شد 20میلیون و مورفو شد 2 درصد.واینکه همه ی نکات مثبتی که اسم دقیقشون یادم  نیس بالاتر از حد نرمال رف.الان فقط باید تعدادش بیشتربشه و مورفو بهتر.دوباره واسه شوهرم دوماه ویتامین ای و سی و روی و سلنیوم نوشت گف بعد دوماه از بدیم بریم دکتر.من خیلی امیدوارم و اصلا با ناراحتی بهش فک نمیکنم.میدونم که اتفاقای خوب میفته سلی میکنم خیلی به شوهرم برسم.روحیه خیلی مهمه دوستان.ببخشید طولانی شد.انشالله همه منتطرا زودتر مامان بابا بشن...