نزدیک نیم ساعته دارم بلند بلند گریه میکنم اما هیچ اتفاقی نیوفتاده بابام بی اهمیت تر از همیشه صبحونه خورد و رفت سرکار حتی نگفت این صدا چیه مگه میشه یه ادمی حتی برا خانوادشم مهم نباشه مگه میشه که به من منی که حتی انقد منزوی هستم که با ۲۰ سال سن هنوز بعضی ها اسمم نمیدونن چطور اونا تهمتا رو به من زدن میدونی حتی توعه خداام خدا نیستی اگه بودی یه کاری میکردی الان چیکار کنم من گازو باز بذارم فرار کنم چیکار کنم چیکار کنم که اون نگاها دست از سرم بردارن یه ادم چقد میتونه بدبخت باشه که تو این موقعیت از بی کسی بیاد همچین جایی اینارو بگه کاش حداقل خودت مرگمو بدی حداقل خودکشی نکنم یا به تیمارستان کارم نکشه
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
همه تو زندگی شون مشکل دارن چه اونایی که مثه تو مجردن چه متهلا هرکسی یه جوری داره دست و پا میزنه خدا تو شکر کن سالمی هرروز تو بیمارستانا نمیگردی قدر داشته هاتو بدون سلامتی خانواده خونه
تنها راهش اینه خودتو به خدا وصل کنی مثه گوشیت که میزنی به شارژ میگی چجوری ؟؟
فقط و فقط با نماز اول وقت خوندن پر شارژ میشی خواهش میکنم یه بار امتحان کن مشکل روحیت حل میشه اونوقت دیگه هیچی جز رضایت الله برات مهم نیست با تکرار نمازت هم کم کم وابستگیات کم میشه اینجوری هم میتونی درس بخونی هم درکنارش عشق جدید داشته باشی باهاش عشق بازی کنی موقع اذان بری سمتش باهم حرف بزنید خدا هم بهت قول میده بهت ارامش بده و مشکلاتت رو حل کنه بهت قول میدم ..