2777
2789
عنوان

خرید منزل

458 بازدید | 84 پست

بچه ها مشورت میخوام ازتون

من و شوهرم هر دو کارمندیم.تازه خونه خریدیم با پس انداز هر دومون.اما همسرم خونه رو به نام خودش زد حتی یک کلمه هم نگفت نصفش به نام تو .من که همچین انتظاری داشتم.وقتی معامله کرد شوکه شدم اما غرورم اجازه نداد چیزی بگم

خیلی ناراحتم.آخه چرا

چیکار کنم

زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام .آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر.آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت.آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند به اداهای ما که برای خنداندنت دلقک میشویم ، بزرگ که شدی از نگاه دلقک ها گریه ات می گیرد می دانم .عشق من کودک بمان دنیا بزرگت میکند

چندساله ازدواج کردین

غصه اگر هست  بگو تا باشد.معنی  خوشبختی  بودن اندوه است ،این همه غصه و غم، این همه شادی و شور ،چه بخواهی و چه نه ، میوه یک باغند .همه را باهم و با عشق بچین . ولی از یاد مبر ،پشت هر کوه بلند سبزه زاری است پر از یاد خدا و در آن باز کسی میخواند : که خدا هست ،تا خدا هست دگر غصه چرااا؟؟؟

بايد از اول بهش ميگفتي خونه نصف  بايد باشه  چون منم پول گذاشتم

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شریکی خریدین

غصه اگر هست  بگو تا باشد.معنی  خوشبختی  بودن اندوه است ،این همه غصه و غم، این همه شادی و شور ،چه بخواهی و چه نه ، میوه یک باغند .همه را باهم و با عشق بچین . ولی از یاد مبر ،پشت هر کوه بلند سبزه زاری است پر از یاد خدا و در آن باز کسی میخواند : که خدا هست ،تا خدا هست دگر غصه چرااا؟؟؟

این طبیعیه عزیزم مردا همینجوری هستن اولین چیزی که میخرن و به نام خودشون میزنن اصلا به این فکرم نمیکنن که میتونن به نام زنشونم بزنن، مگر اینکه به صورت غیر مستقیم بهش میگفتی ، توقع نداشته باش وقتی چیزی بهش نگفتی اون خودش بدونه

منم مثل توام ،کنار اومدم با این قضیه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

من الان سه ساله عروسی کردم  کاریم نیستم خواست خونه بخره بدون اینکه من بفهمم به اسمم زد چند روز پیشم ماشینو  خرید زد به اسمم میگه دلیلی نداره من پولشو دادم مال من باشه  تو زندگی منو تو نداریم 

من الان سه ساله عروسی کردم  کاریم نیستم خواست خونه بخره بدون اینکه من بفهمم به اسمم زد چند روز ...

خب حالا نمیخواد با این حرفا تو دل استارترو خالی كنی...ب اندازه كافی خودش ناراحته نمك نپاش رو زخمش😕