2777
2789
عنوان

😢جفت بچه م خیلی پایینِ😢کمک...😭

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 89 پست
آخی عزیزدلم ان شاءالله ب سلامتی نی نی نازتو بغل کنی بله گلم باردارم هفته 12 گفتن سرراهی الانم استر ...

عزیززززم قدمش مبارکش باشه.فقط استراحت کن

خم نشو,زیاد راه نرو,پله اصلا❌حموم میری حتما 4پایه داشته باش خسته شدی بشینی زیاد آب گرم استفاده نکن.میخابی پاهاتو بده بالا حالا یا تکیه بده ب مبل یا دیوار.غذا پختن ممنوع❌.خلاصه رعایت کن.من رعایت نکردم وگرنه میومد بالا

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘
عزیززززم قدمش مبارکش باشه.فقط استراحت کن خم نشو,زیاد راه نرو,پله اصلا❌حموم میری حتما 4پایه داشته با ...

جفتت نیومده بالاهنوزم؟؟میشه بگی مدل واسم جفتت چیبود

مال من خلفی ولولایینگ بود

تاهفته ۳۲اومدبالاتا۲۷هم هنوزپایین بود

الان همش میترسم نکنه بازبیادپایین دوباره منم خیلی رعایت میکردم ومیکنم 

وخدایی که بشدت کافیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جفتت نیومده بالاهنوزم؟؟میشه بگی مدل واسم جفتت چیبود مال من خلفی ولولایینگ بود تاهفته ۳۲اومدبالاتا۲ ...

نه عزیزم نیومده بالا😞😢نمیدونم چیزی بهم نگفتن اسمش چیه تو سونو اسمش رو مینویسه؟عکسشو بفرستم؟البته شنبه میخوام برم سونوی 32 هفته ولی خودم احساس میکنم بچه پایینِ😥

عزیزم شما چند هفته ای؟

اره دیگ مینویسه مثلالولایینگ یامارژینال یاسرراهی 

اگ لکه بینی نداری ودعانه رحمت خوبه وبستس مهم نیس زیاداخرش اینکه سزارین میشی دیگ 

اگ میتونی عکس بفرس ببینم منم اصلاامیدنداشتم بره بالامخصوصا ک تا۲۷هم پایین بود

ولی خداروشکرشنیه سونوشدم گقت رفت بالانفس راحت کشیدم 

منم ازتیرتوخونم هیججانرفتم خیلی استراحت کردم 

الان ۳۲هفتم 

بحساب خودم ک امروزوارد۳۲هفته شدم 

ولی بحساب سونو۳۲هفته ۴روزمه 

وخدایی که بشدت کافیست
اره دیگ مینویسه مثلالولایینگ یامارژینال یاسرراهی  اگ لکه بینی نداری ودعانه رحمت خوبه وبستس مهم ...

ای جونِ دلم عزیزززززم پس 1 هفته باهم فرق داریم😜من امروز 31 هفته و 5 روزمه با lmp ولی با سونو نمیدونم.خداروشکر ک رفته بالا دوست قشنگم😍ایشالا بسلمای نینیتو بغل کنی.😘😘😘الان عکس میگیریم میفرستم.

ای جونِ دلم عزیزززززم پس 1 هفته باهم فرق داریم😜من امروز 31 هفته و 5 روزمه با lmp ولی با سونو نمیدون ...

قربونت سلامت بلشی شماهم همینطور

منک بنظرخودم همون اول ۳۲م

باتاریخ پریودم 

تاریخ اخرین پریم۱۶بهمن بودش 

اره بزارببینم چیخ 

کجایی تهرانی 

وخدایی که بشدت کافیست

عزیزززم این اخرین سونومه 12 تیر رفتم انومالی.من شیراز قشنگم.شما تهران میشین؟الان یجیزی رو متوجه شدم 12 تیر با حساب خودم 19دهفته و 3 روز بودم ولی اینجا نوشته 20 و خورده ای😒

قربونت سلامت بلشی شماهم همینطور منک بنظرخودم همون اول ۳۲م باتاریخ پریودم  تاریخ اخرین پریم۱۶ ...

عزیزززم این اخرین سونومه 12 تیر رفتم انومالی.من شیراز قشنگم.شما تهران میشین؟الان یجیزی رو متوجه شدم 12 تیر با حساب خودم 19دهفته و 3 روز بودم ولی اینجا نوشته 20 و خورده ای😒

عزیزززم این اخرین سونومه 12 تیر رفتم انومالی.من شیراز قشنگم.شما تهران میشین؟الان یجیزی رو متوجه شدم ...

ازانومالی تاالان دیگ نرفتی سونو؟خوب شایدرفته بالاالان 

جفتت خلفیه ک خیلی خوبه ویکم لبه دهانه رحمت هست ولی فاصلش ازدهانه رحمت ۵سانت هست ک بازم خوبه  دهانه رحمتم ک بستس بازاینم خوبه اگ لکه بینی واینانداری مهم نیس استراحت نسبی کافیه اختمالااومده بالاتاالان 

مال من ک الان کشیده بالا۸سانت فاصله گرفته 

من یکم دردداشتم ک ازهفته  ۲۰شیاف سیکولوژیست میزارم چون اونایی ک جفتشون یکم پایینه موفع نشستن راه رفتن یکم دردارن ک من باشیاف بهترشدم 

توسونویه هفته جلووعقب عادبع سن جنین چون باتوجه ب رشدش میزنن 

اره عزیزتهرانم 

وخدایی که بشدت کافیست
عزیززززم قدمش مبارکش باشه.فقط استراحت کن خم نشو,زیاد راه نرو,پله اصلا❌حموم میری حتما 4پایه داشته با ...

ممنون عزیزدلم حتما رعایت میکنم توکل ب خدا ک بیاد بالا

من ب معجزه خدا ایمان دارم...هذا من فضل ربی...
جفتت نیومده بالاهنوزم؟؟میشه بگی مدل واسم جفتت چیبود مال من خلفی ولولایینگ بود تاهفته ۳۲اومدبالاتا۲ ...

عزیزم شما تا 27 هفته استراحت مطلق بودین؟یا کارای شخصیتون رو انجام میدادین؟

ازانومالی تاالان دیگ نرفتی سونو؟خوب شایدرفته بالاالان  جفتت خلفیه ک خیلی خوبه ویکم لبه دهانه ر ...

ببخشید عزیزم از توالت فرنگی حتما باید استفاده کنم؟؟