2777
2789
عنوان

روغن خراطین بی‌جنبه ها کامنت ممنوع

13313 بازدید | 34 پست

برای تهیه روغن خراطین به دو روش سنتی و صنعتی تهیه میشود که ما در این جا هر دو روش را توضیح میدهیم

روش سنتی (روش ابن سینایی)

پودر خراطین 500 گرم - روغن کنجد یا زیتون یک لیتر

پودر خراطین را در روغن کنجد ریخته و در آفتاب قرار دهید بعد از 40 روز روغن را صاف کنید.

ذکر چند نکته مهم

روغنی که ما به روش سنتی درست میکنیم از یک کیلو پودر کرم خاکی استفاده میکنیم که باعث بدست آمدن روغنی با کیفیت بالاتر از روغن های موجود در بازار است.

پودر کرم خاکی یک دهم وزن کرم خاکی تازه را دارد.پس اگر از کرم خاکی تازه استفاده میکنید باید 5 کیلو کرم خاکی تازه را با یک لیتر روغن کنجد مخلوط کنید ولی ترجیحا استفاده از پودر بهتر است و این را هم بدانید

در بعضی از فرمولها ,دارچین,جوزهندی,میخک و زنجبیل هم برای از بین بردن بوی بد و گرم تر شدن روغن استفاده میکنند که ترجیحا استفاده نشود بهتر است چون روغن کرم خاکی طبعی گرم و تر دارد و استفاده از این گیاهان در روغن باعث گرم تر شدن بیشتر آن و جوش زدن میشود.

اقا هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان رفتم تو باغچه یه دونه کرم خاکی پیداکردم اومدم با چوب بستنی در بیارم نشد از وسط نصف شد.😭بقیه رو ...

چه دلى دارى دختر

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
به چه دردى ميخوره روغن خراطين اونم بگو،حالا چرا بيجنبه ها؟🤔

حجم دهنده ی فوق العاده موثر برای آلت تناسلی اقایان ( بزرگ کننده آلت تناسلی )
افزایش دهنده ی طول و قطر اندام بدن به مرور زمان
بزرگ کننده فوق العاده  موثر سینه و با س ن خانم ها
سفت کننده و فرم دهنده ی سینه و ب ا س  ن خانم ها
از بین برنده چین و چروک صورت
از بین برنده رد جوش و اسکار های به جا مانده روی صورت
حجم دهنده ی لب و گونه
افزایش گردش خون در موضع استفاده شده روغن
افزایش اعتماد به نفس جنسی و حس قدرت در رابطه
چاق کننده ی صورت
به مقدار قابل توجه درمانگر زود انزالی

بی جنبه ها اومدن زیر پستم توهین کردن منم جواب دادم تازه فهمیدن منم بلدم جوابشونو بدم گزارش زدن که واسم مهم نیست

اقا هستم