2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر خیلی وقته دیگه تو اون پارکینگ نیست من خیلی بچه بودم اونجا میرفتم

آره منم بچه نداشتم جمعه ها بیکار بودیم با شوهرم میرفتیم چرت و پرت میخریدم.. هنوزم عتیقه و اینا داره؟؟؟

برای سلامتی مادرم به صلوات بفرستید ♥️

آره منم بچه نداشتم جمعه ها بیکار بودیم با شوهرم میرفتیم چرت و پرت میخریدم.. هنوزم عتیقه و اینا داره؟ ...

همه همه چیز داره عود داره لباس داره خیلی جالبی داره آدمای خیلی جالبی داره

ولی قسمت قسمت شده یعنی مثلاً قسمت عتیقه فروشها از بقیه جداعه

همه همه چیز داره عود داره لباس داره خیلی جالبی داره آدمای خیلی جالبی داره ولی قسمت قسمت شده یعنی مثل ...

عه من عود میخوام. از ساعت چند میان؟ دقیقا کجای باغ کتابن؟ همون محوطه که دریاچه هست؟؟

عه من عود میخوام. از ساعت چند میان؟ دقیقا کجای باغ کتابن؟ همون محوطه که دریاچه هست؟؟

ببین از ساعت ۶ صبح اینطورا هستند تا ۴ بعد از ظهر ولی خلوتترین تایمش همون ۱۰ ۱۱

شما مترو رو که بیاین از یه جا به بعد اصلاً زده ورودی بازار پروانه

بدون مترو هم که برید جلوش با ماشین خیلی ترافیکه با موتور میشه خلاف رفت از اونور رفت بالا ولی بازم ترافیک میخوری

ولی اصلاً از یه جا به بعد خودش زده ورودی بازار پروانه که فکر کنم ۵ ۶ تا ورودی داره

ببین از ساعت ۶ صبح اینطورا هستند تا ۴ بعد از ظهر ولی خلوتترین تایمش همون ۱۰ ۱۱ شما مترو رو که بیاین ...

نه شوهرم با مترو نمیاد مرسی که گفتی ببین این هفته میتونم برم پولامو آتیش بزنم🤣🤣🤣

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792