2777
2789

بچه ها عصبی شدم مدت دوماهه که یه مواد فروش با پراید مشکی صبح و شب جلو خونمون می ایسته و عین آب خوردن به افراد مشکوک مواد مخدر میفروشه. هزار بار هم زنگ زدیم ۱۱۰. ولی تا الان هیچ اقدامی نکردن. هیکلش انگار غول بیابونی. شوهرم خواسته شخصا بهش تذکر بده نذاشتم میترسم یه بلایی سرعزیزم بیاره. محیط خونمون جای خوبیه فقط کوچه ما دنج و خلوته. پلیس ها چرا واقعا اقدامی نمیکنن  یه بار فقط اومدن عمدا از دور یه آژیر کشیدن طرف فرار کرد دوباره فرداش اومد

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

زنگ بزن ١٣٧ 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوببببب حضوری برید شکایت کنین

غصه اگر هست  بگو تا باشد.معنی  خوشبختی  بودن اندوه است ،این همه غصه و غم، این همه شادی و شور ،چه بخواهی و چه نه ، میوه یک باغند .همه را باهم و با عشق بچین . ولی از یاد مبر ،پشت هر کوه بلند سبزه زاری است پر از یاد خدا و در آن باز کسی میخواند : که خدا هست ،تا خدا هست دگر غصه چرااا؟؟؟

نه پلیس کاری نمی کنه

برای ما هم پیش اومده کاری نکرد

حتی اومدن و دور زدن و رفتن

پلیسا هم میترسن ازشون

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

حالا اگه یه دختر پسر اونجا بودن به سرعت نور نیرو میفرستادن......ما سره کوچمون یه خرابه بود هرروز اونجا داستان بود....یبارم خودم بشخصه زنگیدم به پلیس.سه سوته خودشو رسوند  دختره رو داشتن به زور میبردن منم خیلی ترسیده بودم و زنگیدم گفتم اینجا دارن رابطه نامشروع برقرار میکنن...نذاشت تلفن قط شه  دو دیقه ای رسیدن