بچه ها عصبی شدم مدت دوماهه که یه مواد فروش با پراید مشکی صبح و شب جلو خونمون می ایسته و عین آب خوردن به افراد مشکوک مواد مخدر میفروشه. هزار بار هم زنگ زدیم ۱۱۰. ولی تا الان هیچ اقدامی نکردن. هیکلش انگار غول بیابونی. شوهرم خواسته شخصا بهش تذکر بده نذاشتم میترسم یه بلایی سرعزیزم بیاره. محیط خونمون جای خوبیه فقط کوچه ما دنج و خلوته. پلیس ها چرا واقعا اقدامی نمیکنن یه بار فقط اومدن عمدا از دور یه آژیر کشیدن طرف فرار کرد دوباره فرداش اومد
امکان نداره پلیس دستگیرش نکنه مگه اینکه تحت نظر باشه. فروش مواد مخدر جرم کمی نیست شک نکن دنبالشن
از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
چقدر هه با من هم نظرن....امان از دست نیروهای زحمت کشه پلیس....پلیسامون شدن پلیسه هند....فقط واسه جم کردن جنازه ها میان و خودشونو درگیره دعوا و اینچیزا نمیکنن
چقدر این موادفروش ها تو مملکت راحتن بخدا من شنیدم بعضی هاشون روزی ۳ میلیون هم درآمد دارن. بیچاره جوو ...
ببین به راحتی دارن فعالیت میکنن
ما تو محلمون یکی هست شیشه میفروشه خونشم پاتوقه برای شیشه کشیدن
چندبار زنگ زدیم اما هیچی به هیچی
به قول تو میان یه دور میزنن میرن
آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
چقدر هه با من هم نظرن....امان از دست نیروهای زحمت کشه پلیس....پلیسامون شدن پلیسه هند....فقط واسه جم ...
یبارم چاقو کشی شده بود...پسره با تبر اومده بود عربده میزد..پلیسا نگا میکرن فقط....اصلا باورم نمیشد....میترسیدن برن جلو بابا یه تیری یه چیزی...البته اونموقه ها انقدر گوشی همراه زیاد نبود وگرنه بشخصه از اینکاره زشتشون فیلم میگرفتمو پخششون میکردم تا رفتارشونو درست کنن
نه پلیس کاری نمی کنه برای ما هم پیش اومده کاری نکرد حتی اومدن و دور زدن و رفتن پلیسا هم میترسن از ...
خودشون هم با دزدان عزیزم با دزدا کار میکنن وگرنه حال روز ما از این بهتر بود این همه دزدی این همه بچه دزدی فکر کردی اینقدر راحته خوب خودشون با دزدا هم دستن
مزون باران دزفول فرهنگشهر دوخت کت و پالتو .لباس مجلسی