2777
2789
عنوان

یه موادفروش لعنتی هرروز کنار خونمون می ایسته

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 39 پست

امکان نداره پلیس دستگیرش نکنه مگه اینکه تحت نظر باشه. فروش مواد مخدر جرم کمی نیست شک نکن دنبالشن

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر این موادفروش ها تو مملکت راحتن بخدا من شنیدم بعضی هاشون روزی ۳ میلیون هم درآمد دارن. بیچاره جوو ...

ببین به راحتی دارن فعالیت میکنن

ما تو محلمون یکی هست شیشه میفروشه خونشم پاتوقه برای شیشه کشیدن

چندبار زنگ زدیم اما هیچی به هیچی

به قول تو میان یه دور میزنن میرن

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
چقدر هه با من هم نظرن....امان از دست نیروهای زحمت کشه پلیس....پلیسامون شدن پلیسه هند....فقط واسه جم ...

خصوصا درگیری های طایفه ای که تو شهرای کوچیک و روستاها پیش میان...

قشنگ کنار می ایستن تا ملت همدیگه رو تیکه پاره کنن بعد میان

امضا🤔
چقدر هه با من هم نظرن....امان از دست نیروهای زحمت کشه پلیس....پلیسامون شدن پلیسه هند....فقط واسه جم ...

یبارم چاقو کشی شده بود...پسره با تبر اومده بود عربده میزد..پلیسا نگا میکرن فقط....اصلا باورم نمیشد....میترسیدن برن جلو بابا یه تیری یه چیزی...البته اونموقه ها انقدر گوشی همراه زیاد نبود وگرنه بشخصه از اینکاره زشتشون فیلم میگرفتمو پخششون میکردم تا رفتارشونو درست کنن

بخدا از ترس جرات نمیکنم بدون شوهرم از خونه بیام بیرون. حتی شماره ماشین طرف رو دادیم ۱۱۰ همش الکی میگ ...

والله ترسم داره،پیگیرش شو تا به نتیجه برسی،جوونای مردم و بدبخت کردن

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐
نه پلیس کاری نمی کنه برای ما هم پیش اومده کاری نکرد حتی اومدن و دور زدن و رفتن پلیسا هم میترسن از ...

خودشون هم با دزدان عزیزم              با دزدا کار میکنن       وگرنه حال روز ما از این بهتر بود  این همه دزدی این همه بچه دزدی         فکر کردی اینقدر راحته        خوب خودشون با دزدا هم دستن 

مزون باران  دزفول فرهنگشهر دوخت  کت و پالتو .لباس مجلسی  
برو بگو ی پسر و دختر تو ماشین پلاک فلان دارن بی حجاب بازی و بی ادب بازی میکنن دوست دخترو دوس پسرم هس ...

دقیقاااااااااااااااااااااا

مزون باران  دزفول فرهنگشهر دوخت  کت و پالتو .لباس مجلسی  
امکان نداره پلیس دستگیرش نکنه مگه اینکه تحت نظر باشه. فروش مواد مخدر جرم کمی نیست شک نکن دنبالشن

دو ماهه خیلی عادی داره خلاف میکنه. اگه تحت نظر هم بود تا الان باید گندش پاک میشد

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست