2821
2789

تابستون امسال میخاستم جدا بشم از شوهرم

تاپیکام هست

از دست عذابایی که بهم داده و میده میخاستم جدا بشم

بچه هم دارم

اومد گفت پشیمونم با گریه و زاری و التماس برم گردوند و برام بعد ده سال گوشواره خرید..چون تمام طلا هام رو موقع عروسی فروخته بود هیچی نداشتم...بعد برگشتنم باز دعوا هامون شروع شد حتی زد پام رو شکست و من شکایتی نکردم ازش بخاطر بچم💔همین باعث شد هار تر بشه سر هر دعوا اون گوشواره هارو از گوشم درآورد گوشیم رو گرفت و بعدش باز پس داد انقد که ازشون زده شدم ولی به چشم پشتوانه هرچند کم بهشون نگاه کردم چون شوهرم نرمال نیست ممکن بود باز کارم ب جدایی بکشه میتونستم استفاده کنم ازش تا اینکه چن روز پیش باز گفت باید بدی بفروشم من دلم نمیخواست بدم اصلا ولی از قصد یه دعوا انداخت منو کتک زد جلو چشم بچم و گوشواره هارو برد فروخت خودش💔💔💔💔نمیدونم چرا انقد سوختم برا اون گوشواره ها بغض داشت خفم میکرد💔دو روز بعدش با اکراه و نارضایتی من رو به خداست خودش برد طلا فروشی یه جفت دیگه خریدیم ولی گرم این جدیدا پایین تر از اون قبلی هاست اینارو هم اصلا نمیخواست بخره تو مغازه زد زیر حرفش با زور وادار کردم بخره چون میدونستم اون لحظه نخره عمرا دیگه بخره...خرید ولی با تردید و اجبار...هنوز یک هفته نشده باز امروز گیر داده باید اینارو هم بفروشیم💔عصر جنگ انداخته ولی موفق نشد ازم بگیره قشنگ با برنامه دعوا میندازه که ازم بگیرتشون...ده سال عمرم گذاشتم تو خونش روح و روانم نابود کرده جسمم رو داغون کرده تمام طلاهامو که برا عقد بود و از خونه پدرم داشتم رو فروخت اینارو هم برام اضافه میبینم تو زندگی ن گذاشت پیشرفت کنم نه درس بخونم بد دل و شکاکه دست بزن داره حالت روانی نرمالی هم نداره فقط عذاب میده مخصوصا روحی ...خونه نشینم کرده با یه روان داغون💔مطمئنم بازم میاد برای دعوا که از گوشم بکنه ببره بفروشه دلم برا خودم میسوزه و از درد جدایی از بچم هم نمیتونم جدا بشم ازش

میدونم حضانت تا ۷ سال با مادره ولی این آدم نرمال نیست نامیده بچمو حتی اگه بتونه میبره یه کشور دیگه ولی نمیده دادگاه هم قبلاً کارمون کشیده و بچمو نداده و دادگاهم خیلی روش پافشاری نکرد بچم رو بهم برگردونه و من از درد دوری بچم باز برگشتم سر این زندگی جهنمی

ببخشید طولانی نوشتم انگار دلم خیلی پر بود برا شما تعریف کردم😅💔شرمنده

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

یه جفت گوشواره اگه یک ملیاردم باشه ارزش نداره بنداز جلوش خودتو راحت کن

«وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»

طلاق بگیر بابا اخه این عقب موند کدوم کشور غیر افغانستان میتونه بر که بچه رو ببر درضمن بچه خودش اخلاق باباش رو ببینه می ترسه پیشش نمی مونه

فمنیست بهشدت افراطی ✌️👾 یه لر تایید شد 🫡داری چند عدد برنو 😂✌️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه جفت گوشواره اگه یک ملیاردم باشه ارزش نداره بنداز جلوش خودتو راحت کن

بخوام جدا بشم هیچ پولی ندارم به وکیل بدم

کسی هم حمایتم نمیکنه

شاید خنده دار باشه ولی حتی ۵۰۰ هزار تومان از خودم چیزی ندارم

طلاق بگیر بابا اخه این عقب موند کدوم کشور غیر افغانستان میتونه بر که بچه رو ببر درضمن بچه خودش اخلاق ...

طلاق پول میخاد وکیل میخاد

بخوام جدا بشم هیچ پولی ندارم به وکیل بدمکسی هم حمایتم نمیکنهشاید خنده دار باشه ولی حتی ۵۰۰ هزار توما ...

شما که میگی طاقت دوری از بجمو ندارم پس بده بره تا اینقدز دعوا راه نندازه جلو بچه

«وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»

شما که میگی طاقت دوری از بجمو ندارم پس بده بره تا اینقدز دعوا راه نندازه جلو بچه

قربونت خواهر مگه فقط اینه

اینارو بدم فردا سر چیز دیگه کتکم میزنم و دعوا میکنه

۱۰ ساله کارم تحمله

طلاق پول میخاد وکیل میخاد

همون گوشوار رو میفروختی درخواست طلاق ثبت می کردی میرفتی خونه بابات بعدش هم میتونی از این کار مثله شده کار توکافه انجام بدی دوستام تو کافه کار میکنن ماهی بیست تومن نمیشه بهاش چیزی خرید ولی بدم نیست

همون گوشوار رو میفروختی درخواست طلاق ثبت می کردی میرفتی خونه بابات بعدش هم میتونی از این کار مثله شد ...

بچمو ازم میگیره میترسم جدا بشم بچم رو نبینم😭😭

از طرفی هم چون روانیه میترسم به تلافی گوشواره ها بخاد به خودم یا خانوادم یا هر چیزی ضربه بزنه

قربونت خواهر مگه فقط اینهاینارو بدم فردا سر چیز دیگه کتکم میزنم و دعوا میکنه۱۰ ساله کارم تحمله

درکت میکنم با اینجور مردا بحث نباید کرد برای آرامش خودت و بچتم که شده جوابشو نده تا کار به کتک کاری نکشه با زبون نرم خامش کن زمانی که حالش خوبه و یا بعد یا قبل رابطه سیاست بخرج بده لج کردن و بحث بی فایدست

درکت میکنم با اینجور مردا بحث نباید کرد برای آرامش خودت و بچتم که شده جوابشو نده تا کار به کتک کاری ...

بخدا آروم هم میشم باهاش فایده نداره

آروم شدنی بذاره فک میکنه ازش میترسم بدتر میکنه موندم تو اتیش

بچمو ازم میگیره میترسم جدا بشم بچم رو نبینم😭😭از طرفی هم چون روانیه میترسم به تلافی گوشواره ها بخاد ...

هیچ غلطی نمیتونه بکنه بگیرین کتکش بزنین چند نفری زیاد دور برداشته یه بار شوهر دختر عموم کتکش زد کل مرد های خانواده بردنش صحرا کتکش زدن و بستنش بعدش هم طلاق دختر عموم رو گرفتن یه مرد تو فامیلتون نیست درضمن فکرکنم دخترت خودش میتونه بعد هفت سالگی انتخاب کنه پیش کی بمونه

هیچ غلطی نمیتونه بکنه بگیرین کتکش بزنین چند نفری زیاد دور برداشته یه بار شوهر دختر عموم کتکش زد کل ...

عزیزم فامیلای شما بخار داشتن

فامیلای من از ترس دردسر سال ب سال حالمون رو نمیپرسن و دور میچرخن آزمون

بچم پسره

پسر تا ۱۵ سال با پدره خضانتش

عزیزم فامیلای شما بخار داشتنفامیلای من از ترس دردسر سال ب سال حالمون رو نمیپرسن و دور میچرخن آزمونبچ ...

ای وای میگم مطمئنی این پسر بزرگ بشه مثله پدرش بهات رفتار نکنه خدای ناکرده بیخیال بچه ول کن عمر جونیت رو نجات توروخدا

2825
2823
2791
2779
2792