2777
2789
عنوان

چطوری ب مادرتون گفتین؟

3569 بازدید | 204 پست

بارداریتونو چطوری به مادرتون گفتین؟ کی گفتین؟ عکس العملش چی بود؟ من فعلا نگفتم ، شوهرمم میگه بعد از سه ماه بگو

خودمم رو در وایسی دارم  ، چطوری بگم؟

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با مادرم انقدر رودروایسی دارم ک هر مشکلی هم داشته باشم نمیتونم بهش بگم

مردم و زنده شدم تا بهش بگم عفونت دارم

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
چند وقتته عزیزم 

تازسسسس

پنج هفته

درجا بهش اسمس دادم گفتم

چی گفتی؟ چی جواب داد؟

من یه فاتحه براش فرستادم و گفتم. مادرم تو سن 3 سالکی من جون مرگ شد تو 26 سالگی 

خدا حافظ همه مادران شما باشه سرشون سلامت

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
من با مادرم انقدر رودروایسی دارم ک هر مشکلی هم داشته باشم نمیتونم بهش بگم مردم و زنده شدم تا بهش بگ ...

وا مامانته ها پس باید به کی بگی عوض تو من با مامانم‌خیلی راحتم

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢

من ان شاالله باردار بشم می خوام یه جفت پاپوش بچه گانه بگیرم با یه کارت خوشگل

رو کارت بنویسم مامانی یه نوه ی جدید تو راه دارین😊

چون مامانم نوه ی دیگه هم داره

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
من با مادرم انقدر رودروایسی دارم ک هر مشکلی هم داشته باشم نمیتونم بهش بگم مردم و زنده شدم تا بهش بگ ...

وای نه بگو 

من ک بشم همون لحظه زنگ میزنم بهش

تازه الانم میگم نی نیم چقد ناز بشه😅

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

وا مامانته ها پس باید به کی بگی عوض تو من با مامانم‌خیلی راحتم

خوش بحالت😞

من ی دونه بچه ه ام ی پسرم دارم سر این دومی نمیخواستم تا ۴ ماه بعش بگم ولی بابام لو داده بود بیچاره تازه چهاروز بود فهمیده بود ک نی نیم سقط شد😔 داغون شد بیچاره 

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞

من در جا زنگ زدم گفتم بی بی هاله انداخته هه بعدم دو روز بعد باهاش رفتم آزمایش دادم

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍