بارداریتونو چطوری به مادرتون گفتین؟ کی گفتین؟ عکس العملش چی بود؟ من فعلا نگفتم ، شوهرمم میگه بعد از سه ماه بگو
خودمم رو در وایسی دارم ، چطوری بگم؟
دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من با مادرم انقدر رودروایسی دارم ک هر مشکلی هم داشته باشم نمیتونم بهش بگم
مردم و زنده شدم تا بهش بگم عفونت دارم
دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
من ان شاالله باردار بشم می خوام یه جفت پاپوش بچه گانه بگیرم با یه کارت خوشگل
رو کارت بنویسم مامانی یه نوه ی جدید تو راه دارین😊
چون مامانم نوه ی دیگه هم داره
گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
وا مامانته ها پس باید به کی بگی عوض تو من با مامانمخیلی راحتم
خوش بحالت😞
من ی دونه بچه ه ام ی پسرم دارم سر این دومی نمیخواستم تا ۴ ماه بعش بگم ولی بابام لو داده بود بیچاره تازه چهاروز بود فهمیده بود ک نی نیم سقط شد😔 داغون شد بیچاره