2777
2789
عنوان

شوهر فضول

381 بازدید | 9 پست

بچه ها من تو شرکت پدرم کار میکنم دورکاری هستم و هفته ای یکبار معمولا میرم شرکت ،که اونم گاهی میشه دو هفته یکبار ،خانم برادرم هم تو همون شرکت هست و یک روز درمیان میره سرکار و روزهای دیگه تو خونه کار میکنه به جز پنجشنبه ها که تعطیله ،درآمد من دوبرابر خانم برادرم هست البته سابقه کاریم هم خب بیشتره

حالا این شوهر من روز نیست که غر نزنه ،خدا شاهده یه روز عروسمون نره سر کار پیرهن عثمون میکنه انقدرررررر غر میزنه به من که نگو ،که چرا نرفت چرا حقوقش اینه چرا تو کارت آنقدر زیاده چرا فلان چرا بیسار

بارها بهش گفتم به تو ربطی نداره اما هر روووووز رو مغز من راه میره

بگید چه رفتاری داشته باشم که آنقدر اذیتم نکنه

میخوام بهش بگم از سال جدید نمی رم سر کار

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگی حقوقت ۲ برابر زن داداشته پس مشکل شوهرت چیه؟ کلا مردا خودشون میاد تو همه چیز ما دخالت کنن مخصوصا ...

هستم کرده الان دوباره به توکار چرت و پرت نوشت برام تو بله باز نکردم ،از الان داره میگه که سال دیگه حقوق من بیشتر از اون بشه،انقدر متوقع هست که نگو

مردا توی همه کار فضولی میکنن حالا ببینی وقتی باز نشسته میشن چکارایی انجام میدن حتی توی کار اشپزخانه ...

آخ یه مدت نمی رفت سر کار من به مرز جنون رسیده بودم شکر خدا شغلش آزاده حالا حالا ها بازنشستگی نداره