2777
2789
عنوان

عمل انحراف بینی

6093 بازدید | 15 پست

سلام..کسی عمل انحراف بینی انجام داده خودش یا اطرافیانش؟الان بهتر شده یا مثل قبله؟هیچ تغییری تو ظاهر نداره؟حتی یه ذره؟اگه بخوام عمل زیبایی انجام بدم میتونم هر‌مدلی که بخوام‌ باشه؟دوس ندارم‌ تابلو عملی بشه😄

تو رو خدا اگه لازم نیس اگه حیاتی نیس اصلا دست به ترکیب صورتتون نزنید. خدا خودش بهترین نقاش عالمه. باور کنید همه آدما به تنهایی زیبایی خاص خودشون رو دارن. 

یه دختر زیبا میشناختم بخاطر عمل بینی که نیاز نبود جون خودشو از دست داد به همین راحتی   

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا اگه لازم نیس اگه حیاتی نیس اصلا دست به ترکیب صورتتون نزنید. خدا خودش بهترین نقاش عالمه. با ...

نفس کشیدن سخته واقعا😄بعضی وقتا اذیت میشم مخصوصا اگه سرما خورده بشم که دیگه واویلا

مامان من خيلي سال پيش عمل انحراف انجام داد، مشكل تنفسيش حل شد ولي چون اصلا زيبايي نبود الان حدود ١٧-١٨ سال ميگذره يكم احساس ميكنه افتاده شده و گاهي ميگه زيبايي عمل كنم ولي در حد حرفه فقط، من خودم مشكلي نداشتم و خيلي از عمل ميترسيدم، اواخر اسفند بالاخره بعد ٤ بار فرار از اتاق عمل عمل كردم بينيمو، ي استخون خيلي كوچيك بالاي بينيم بود كه خيلي روي اعصابم بود، از نظر تنفسي انحراف خيلي كم داشتم كه برطرف شده و تنفسم راحته، خود عمل هم اصلا برام مشكل نبود، خيلي هم طبيعي در اورده چون عيد مسافرت بودم و كسي نديد و دكتر سر يك ماه گفت چسبو برداد، الان كسايي كه نميدونن عمل نكردم اصلا متوجه نميشن وقتي منو ميبينن حتي خاله هام، اينكه بعد از عمل مشكل تنفسي پيدا بشه يك در هزاره ولي ديدم كه پيش مياد، راجب دكترت خيلي تحقيق كن، يك ماه قبل و بعد از عمل مراقبت كن و مواد غذايي مناسب بخور كه مشكل كبودي و ورم هم نداشته باشي، من خودم از روز سوم رفتم سر كار و كبودي خيلي خيلي كم داشتم اونم چون پوستم حساس بود ، در كل اونجوري كه خودم فكر ميكردم نبود اصلا نه دردي داشت نه مشكل و دردسر اما به شرطي رعايت كني 

مامان من خيلي سال پيش عمل انحراف انجام داد، مشكل تنفسيش حل شد ولي چون اصلا زيبايي نبود الان حدود ١٧- ...

خیییلی ممنونم از توضیحات کاملت...میشه لطفا اسم دکترتو بگی؟آدرس اینستا یا سایت هم اگه داره لطفا بگو....بازم ممنونم از لطفت..داداش خودم عمل انحراف انجام داده ولی تاثیری نداشته متاسفانه..

خیییلی ممنونم از توضیحات کاملت...میشه لطفا اسم دکترتو بگی؟آدرس اینستا یا سایت هم اگه داره لطفا بگو.. ...

خواهش ميكنم عزيزم، دكتر من نميدونم پيج اينا داره يا نه ولي فعلا ايران نيست خواستي اواخر خرداد زنگ بزن بهش، دكتر فره وش توي جردن 

دختر خاله من انحراف بینی داشت و خیلی اذیت می شد و نمی تونست به راحتی نفس بکشه برای همین چند جا دکتر رفت که علاوه بر کار زیبایش درمانیشم خوب باشه خیلی تحقیق کرد تا اینکه رفت پیش دکتر شیرازی و الان خداروشکر مشکلش برطرف شد و اصلا مشکلی تنفسی نداره و از نظر زیبایی هم خیلی خوب و طبیعی شده . منم خودم برای ششم اردیبهشت وقت گرفتم برام دعا کن مثل دختر خاله ام خوب بشم 

برادر من انحراف بینی داشت عمل کرد چند سال پیش الان دوباره برگشته، اصلا دکترش خوب نبود، میگن اگر خوب نشه احتمال برگشتش هست. حالا الان برای ترمیمش همه میگن برید پیش دکتر علی بصام، خیلی تعریف میکنن ازش، یکی دوتا از دوستام انحراف بینیشون رو عمل کردن با عمل زیبایی، هر مدلی که دوست داشتن.

خواهر من که میخواست جراحی بینی انجام بده، تجربه خیلی براش مهم بود . چند ماهی درگیر دکتر  بود آخر رفت پیش دکتر علی بصام انجام داد راضیه الان از نتیجه اش. با اینکه انحراف شدید داشت . ظاهر بینیشم تغییر کرد . 

شوهر من بینیش انحراف شدید داشت و اینکه شبا خیلی مشکل تنفسی داشت، ما هم خیلی می ترسیدیم که با عمل شدیدتر بشه مشکلش خلاصه با کلی تحقیق دکتر فرزان رضایی و پیدا کردیم. الان یک ساله عمل کرده اولا بینیشو خیلی طبیعی و مردونه عمل کرده و اینکه خداروشکر دیگه مشکل تنفسی اصلا نداره. راستی مشاوره رایگانم میده من شماره شو میذارم تو واتساپ بش پیام بده09120135943