2777
2789
عنوان

سونو ان تی با غربالگری

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد هزینه آز و سونو شد؟

من میخوام سونو ان تی و از غربالگری بیمارستان خصوصی بدم ولی برا بقیه خصوصی برا من بیمه زیادی شاملش میشه

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

دیروز یکی میگفت دکتر تیمورزاده سمت امام حسین.سونوش خیلی خوبه. قیمتاشم اوکیه 

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

دوستان یه سوال دکتر هفته ۹ برای من یه سری آزمایش نوشت.همون تیروئید و اینا.

بعد گفت آزمایش بده هفته ۱۲ بیا برات سونو بنویسم. درسته ؟

پس چرا شما آز و سونو رو با هم دادید؟ 

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
عزیزم بهترین وقت برای غربالگری ۱۲ هفته و ۲ یا سه روز هست. برای تعیین جنسیت، خطای آزمایشت رو زیاد نکن ...

یعنی چی برای تعیین جنسیت خطای آزمایش و زیاد نکنه؟

دوستان یه سوال دکتر هفته ۹ برای من یه سری آزمایش نوشت.همون تیروئید و اینا. بعد گفت آزمایش بده هفته ...

از اول چکاب گلم از دوم از غرباگری یعنی زنتیک نی نی چک میکنن خدا نخواسته عقب مانده نباشه دو از حدا از همه

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
یعنی چی برای تعیین جنسیت خطای آزمایش و زیاد نکنه؟

منظورم اینه که هر چی دیرتر بره سونو و از زمان بهینه برای غربالگری فاصله بگیره نتیجه غربالگری ممکنه با مشکل مواجه بشه. 

از طرفی هر چی دیرتر بره سونو با احتمال بهتری جنسیت بچه رو حدس میزنن.