2777
2789
عنوان

مشکل دفع پروتئین کلیه

17365 بازدید | 11 پست

عزیزان کدومتون مشکل دفع پروتئین از کلیه داشتین؟

برای درمان اقدام کردین؟

درمانش چطوری بود؟ چند وقت تحت درمان بودین؟کاملا بهبود پیدا کردین؟

ممنون میشم کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منم مبتلا ب این بیماری شده جدیدا 😣

درمان داره؟؟

چقد طول میکشه خوب شن؟

بار دار نیستم تیکر کنکورمه برام دعا کنید دوستان ♥️ راسی من کاربر قدیمیم ترکونده شدم از نو اومدم 😅

سلام فقط به خاطر پاسخ دادن به سوالتون عضو شدم
دفع پروتئین دوتا علت داره یا قندخون بالا یا فشار خون ، تقریبا دوسال پیش متوجه شدیم مامانم دفع پروتئین داره از علایمش هم کاهش وزن زیاد تو مدت زمان کم و وجود خیلی کمی خون در آزمایش ادرار، با آزمایش 24 ساعته تایید شد و با مراجعه به دکتر فوق تخصص کلیه (نفرولوژی) با نمونه گیری از کلیه تایید شد بعد از اون موقع پروسه درمان شروع شد و با استفاده از داروی پروگراف درمان (در مورد داروهای دیگه من اطلاعی ندارم) ادامه داره (تو این مدت تحت نظر متخصص نفرولوژی بودن) و خداروشکر خیلی بهتر شده و طی یک سال خیلی میزان دفع پروتئین کمتر شد هر دوماه آزمایش 24 ساعته گرفته میشد و بررسی میشد بعد تقریبا 1 سال نیم دز داروی پروگراف کمتر شد و طبق نظر دکتر حتما باید تا دوسال مصرف بشه و گرنه در صورت برگشت بدن نسبت به دارو مقاوم میشه
ببخشید امیدوارم کامل گفته باشم من خودم خیلی تحقیق کردم و در تمام این دوسال همراه مادرم بودم
انشاالله خیلی زود حالتون خوب خوب شه

سلام فقط به خاطر پاسخ دادن به سوالتون عضو شدم دفع پروتئین دوتا علت داره یا قندخون بالا یا فشار خون ، ...

قربونتون برم ممنونم از کمکتون  واقعا ان شالله سايه مادرتون از رو سرتون كم نشه هيچوقت

سلام فقط به خاطر پاسخ دادن به سوالتون عضو شدم دفع پروتئین دوتا علت داره یا قندخون بالا یا فشار خون ، ...

سلام عزیزم.میشه ی راهنمایی کنیم. اگه حال مادر خوب شده و دیگه این مشکلو نداره یا خیلی کم شده و از دکترش راضی هستین میشه اسم دکترشونو بگی. ممنون میشم