دوستان میشه قرص کو آموکسی کلاو ۶۲۵ رو در ماه رمضان فقط افطار و سحر خورد؟ من مریضم گفت عفونت پشت حلق داری و روزی سه بار این قرص رو تجویز کرد اما من میخوام روزه بگیرم کسی مثل من بوده؟ من هنوز دارو رو شروع نکردم اگر کسی راه دیگه ای برای درمان داره بگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وااایی اگه بخوری که روزه گرفتن برات خیییلی سخت میشه چون این قرص تمام آب بدن رو جذب میکنه
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت
چه اشکالی داره شما سر ساعت بخور.یعنی اگه مثلا سحر ساعت چهار خوردی، افطار ساعت ۹ فرداشم دقیقا همون ساعت بخور.
خیلی مشکل حادی نیست که
وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونهی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
گل بومادران با اینکه تخله ولی سریعا عفونتو خوب میکنه اگه میتونی تلخیشو تحمل کنی جواب میده
وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونهی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟