2777
2789
عنوان

خواهشا بیاین درمورد آموکسی کلاو

| مشاهده متن کامل بحث + 9317 بازدید | 25 پست
مرسی حتما امتحان میکنم

قربونت.

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
دوز دارو هر ۱۲ ساعته  با ی پزشک مشورت کنی بهتره

دکتر فقط گفت اصلا روزه نگیر و به نظر ما دکترا اصلا روزه درست نیست و این حرفا .... از دکتره خوشم نیومد میدونم دکتره و حرفشم صحیحه اما به دلم نشست 😕😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیز دیگه اگه دم نوش درست کردی توش نبات نریز 

چون نبات نتیجه رو برعکس میکنه

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
مرسی عزیزم ❤❤

عزیزم آنتی بیوتیک رو باید سر ساعت بخوری.داروی دیگه نیست که هر وقت خواستی استفاده کنی.اکر درست استفاده نکنی عفونتت بهش مقاوم میشه.دوزش قرص ۶۲۵ هم هر ۸ ساعت هستش.دوز قرص ۸۷۵ هر ۱۲ ساعته که این قرص رو ما توی ایران نداریم.

چیزی که دوستان میگن که هر ۱۲ ساعت باید استفاده کنی فرم سوسپانسیون دارو هست که برای اطفاله.

اگر میخوای درست استفاده نکنی یا هر ۱۲ ساعت بخوری ، نخوری بهتره.

برای روزه با دکترت حرف میزدی یه آنتی بیوتیک دیگه جایگزین کنه برات که هر ۱۲ ساعت یا روزی یکی بخوری.

چرا قبول نداری؟ 

فقط 5 درصدش عمل میکنه توی بدن. 60 درصد از طریق کلیه دفع میشه و به کلیه فشار وارد میکنه و برای همین هم میگن که باید همراهش حداقل 2 لیوان آب بخوری.30 درصد هم از طریق مدفوع دفع میشه. معده رو هم اذیت میکنه. این آنتی بیوتیک بدن رو خشک میکنه آب زیاد باهاش بخور. در مورد روزه ایده ای ندارم حتی پزشک هم نمیتونه بهت بگیری یا نه. فقط خودت باید تصمیم بگیری

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
فقط 5 درصدش عمل میکنه توی بدن. 60 درصد از طریق کلیه دفع میشه و به کلیه فشار وارد میکنه و برای همین ه ...

جدی میگی؟ پس اصلا نخورم بهتره چون دوستمونم دلایلش درست بود مرسی عزیزم که برام وقت گذاشتی