2777
2789
وای من یوقتایی حتی پروفایلاشو چک میکنم...میدونم داغون میشم با یادش اما بازم انجامش میدن

یه حسایی طبیعیه

یه روانشناس به من میگفت عشقو هیچوقت با از دست دادنش نمیشه فراموش کرد فقط میشه به نودش عادت کرد.دقیقا مثل مرگ

وقتی کسی میمیره آدم فراموش نمیکنه ولی به نبودنش عادت میکنه

سعی کن زیاد فکر نکنی بهش..خودتو آزار میدی و میوفتی تو مقام مقایسه مخصوصا اگر متاهل هستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حسایی طبیعیه یه روانشناس به من میگفت عشقو هیچوقت با از دست دادنش نمیشه فراموش کرد فقط میشه به نو ...

مقایسه که میشه دقیقا...الان اختلافی پیدا میشه میگم اگه اون بود یجور دیگه بود 

به گذشتتون فکر کن که چقد عاشق هم بودین شاید بهتر بشی

وقتی شوهرم بابت ناباروری خواست طلاقم بده

وقتی شوهرمممممم بادختری دوست شد که هیچ گونه برتری به من نداشت

وقتی شوهرم دستمو گرفت برد دره دادگاه گفت بیا میخام طلاقت بدم 

وقتی وشوهرم.....

دیگه نمیشه عزیزم....

من خیلی به تقدیر اعتقاد دارم حتما قسمتت نبوده دیگه چیشد ک نرسیدین به هم؟

هیچی داداشم نذاشت ...چون پشتیبان مالی نداشت..شرط گذاشت واسه مامان بابام اگر اون بیاد تو خونه من از اون در میرم بیرون هیچوقتم نمیام...چون داداشم پسر یکیه اونام دیگه مخالفت کردن و اجازه ندادن

مقایسه که میشه دقیقا...الان اختلافی پیدا میشه میگم اگه اون بود یجور دیگه بود 

هیچ تضمینی نیس که اگه اون بود زندگیت بهتر میشد

به این فکر کن

منم به همبن دلیل رد کردم کسی که عاشقانه میخواستمش

هیچ تضمینی نیس که اگه اون بود زندگیت بهتر میشد به این فکر کن منم به همبن دلیل رد کردم کسی که عاشقا ...

اره بخدا میدونم ... ولی اخرش یجورایی نمیدونم چطور بگم حس میکنم فرق میکنه

هیچی داداشم نذاشت ...چون پشتیبان مالی نداشت..شرط گذاشت واسه مامان بابام اگر اون بیاد تو خونه من از ا ...

ای وای متاسفم واقعا ولی خب میتونستید صبر کنید ک وضع مالیش بهتر بشه بعد چرا سریع جاخالی دادین

ای وای متاسفم واقعا ولی خب میتونستید صبر کنید ک وضع مالیش بهتر بشه بعد چرا سریع جاخالی دادین

چون حرف داداشم واسه مامان بابا حجته ...حتی زنگ زد با مامانم حرف زد التماس کرد اما اجازه ندادن

چون حرف داداشم واسه مامان بابا حجته ...حتی زنگ زد با مامانم حرف زد التماس کرد اما اجازه ندادن

چی بگم هرچی بوده گذشته و شما خداروشکر ازدواج کردی بنظرم بهترین راه اینه ک با چک کردن پروفایلش بیشتر خودتو عذاب ندی