2821
2789
عنوان

من آرایشگرم

333 بازدید | 29 پست

من آرایشگاهم توی محله هست و تعریف از خود نباشه مشتریهام کاراصلاح و ابرو مو دوست دارن ولی واقعا اذیت میشم واسه هرکدوم یساعت تایم میذارم با جون و دل کار میکنم.

اصلاح رو ۱۳۰ میگیرم

وکس ۲۰۰ (بعدش دوباره با بند و ابرو تمیز میکنم)

دوست دارم قیمتم منصفانه باشه ، از اونطرفم حداقل یه سودی برام داشته باشه ، تا الان فقط واسه جذب مشتری قیمت پایین میگرفتم(ارایشگاهای اطراف ۱۶۰ ۱۸۰ اصلاح میگیرن ، که صدرصد یه درصدی برا عید افزایش داره)

شما بودین با این تفاسیر چقد میدادین اوکی بودین؟؟؟؟

💖

یخورده ببر بالا

ولی ته زیاد

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب چقد مثلا

مثلا ۱۵۰

ک بازماز بقیه جاهاکمتر باشه و واسه همون ۲۰ ۳۰ تومن بیانپیشت

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

این چندوقت که خیییییلی کم شدن.روزی دو سه تا ثابت دارم اصلاح بعضی روزا بیشتر یا کمتر

اگ مشتریت کمه یهو زیاد نکن ممکنه همونام برن

گفتم اگ مثلا مشتریات زیادن در روز بیست نفر برا اصلاح میان قیمتو ببر بالا

راستی تازه کاری یا چن وقته ارایشگاه داری؟

میتونی پیج اینا بزنی از کارات عکس بگیر ی مشتری راه دورم بگیری

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...
اوکی مرسی عزیزم

پر برکت باشب

من اینجا اصلاح و ابرو میرم ۴۵۰ میگیره به نظرم زیاد میگیره دیگه نمیخوام برم

بعضیا فقط اسم در کردن .

من مشتری دارم میگن میرفتیم فلان جا ۴۰۰ .

البته منطقه با منطقه هم فرق داره .

اما خب هستن کسایی که تو مناطق پایینتر قیمتشون منصفانه تر باشه و کارشون برابری کنه با همون قیمت بالا

💖
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز