2777
2789

علائم چی داری توروخدا بگو

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دارم پاپ اسمیرم نرمال بود فقط آخرش توصیه کرده بیوپسی و کولوپوسکوپی برم 

فردا میبرم به دکترم نشون بدم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

خانم های عزیز این ویروس ممکنه هیچ گونه علایم بالینی نداشته باشه ولی شما میتلا باشید تصیه میشه که حتما خانم ها همراه با تست پاپ اسمیر تست اچ پی وی هم بدن هرچند هر شخصی که از لحاظ جنسی فعاله به نظرم باید ازمایش بیماری های ویروسی مثل ایدز و هپاتیت و اچ پی وی و اینها رو حتما بده 

گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد
رفتم پاپ اسمیر چیزی نبود ولی ویروس شماره ۵۸ برا من. الانم گارداسیل گفتن بزن.زدم. ولی میترسم باز. گف ...

منم دو نوبت گارداسیل زدم نوبت سوم خرداده

من تست pcr رو ندادم نمیدونم چه تیپی دارم دو تا زگیل دارم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

نگران نباش نقریبا سی درصد مردم این ویروس رو دارن فقط اگه ازمایشت مثبت شد هر سال پاپ اسمیر بده که اگه دهانه رحمت تغییرات سلولی داشت متوجه بشی ولی اگه شثهرت ناقل بوده حتما ازمایش ایدز و هپاتیت هم بده 

گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد
خانم های عزیز این ویروس ممکنه هیچ گونه علایم بالینی نداشته باشه ولی شما میتلا باشید تصیه میشه که حتم ...

هپایت رو تازگی دادم منفی بود

همسرم هم هفته ی قبل تست hiv منفی بود یعنی ماله منم منفیه؟