2821
2789
عنوان

شیوه مرگم رو دیدم

222 بازدید | 18 پست

خواب دیدم یه نفر که انسان هم نبود دوتا قران داد دستم گفت بلدی بخونی گفتم اره

گفت کسی رو با حرفت اگر ناراحت کردی تو ذهنت بیار که کی بوده باید ازش حلالیت بخوای . بعد گفت سوره یوسف یه قسمتیش بخون با چند سوره دیگه اینا رو تو قبر ازت میپرسن باید بلد باشی حفظشون کردم بعد گفت میدونی امام اولت کیه گفتم امام علی

بعد گفت لباسات بپوش تا بریم بعد یه کفنی برام پوشید گذاشتم تو قبرم گفت اینایی که میان ازت سوال میکنن از قیافه هاشون نترس کاریت ندارن

بعد گذاشتم تو قبرم خودشم پیشم نشست بعد اومدن ازم سوال بپرسن نگاش که کردم پایین پام نشسته بود صورتشو میاورد منم یکم سرم رو میتونستم بیارم بالا نگاش کنم از قیافش یکم ترسیدم تپش قلب گرفتم دیگه از قبرم در اوردم گفت نباید ازشون بترسی

به نظرتون چه معنی داره این خواب

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

خواهش میکنم همیشه قران بخونید

کسی رو از خودتون ناراحت نکنید. به کسی حسادت نکنید زندگی دیگران رو هرگزز خراب نکنید

بخدا که اون دنیایی هست آخرت هست حسابرسی هست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهش میکنم همیشه قران بخونید کسی رو از خودتون ناراحت نکنید. به کسی حسادت نکنید زندگی دیگران رو هرگز ...

چون تو خوابشو دیدی؟هر کی مطابق باورش خواب میبینه خواب که برای اون دنیا نیست تراوشات ذهن خودته پس چرا منی که مذهبی نیستم نکیر منکر و امام و قران نمیبینم طبق اعتقاد خودم خواب دیدم مرگم چطوریه؟ خب تو باورت به اونه خوابشو دیدی مسخره البته تاپیک هدف داره بعید میدونم حتی خواب رو دیده باشی واقعا

چون تو خوابشو دیدی؟هر کی مطابق باورش خواب میبینه خواب که برای اون دنیا نیست تراوشات ذهن خودته پس چرا ...

تاپیک اگرم هدف داشته باشه

هدف بدی پشتش نیست

هدفش تروج قران و دوری از گناهه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چون تو خوابشو دیدی؟هر کی مطابق باورش خواب میبینه خواب که برای اون دنیا نیست تراوشات ذهن خودته پس چرا ...

تراوشات ذهنم!؟

بیانات شما هم نمایانگر دل سیاهته

شما که معتقد نیستی تو تاپیک من شرکت نکن و نظر نده

نه منو ناراحت میکنی نه وقت خودتو میگیری