2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم ترو خدا بیایید اصلا حالم خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 43 پست
عزیزم پس برو روی اعتماد به نفست کار کن وقتی میتونی وواست کار هست چرا خودت را بی کس و ناتوان جلوه مید ...

شوهرم اجازه ی تا سره کوچه رفتنم بهم نمیده چه برسه به کار کردن

چرا جعبه پیتزا مربعه  خودش گرده  وقت خوردنش میشه مثلث  

عزیزم ن طلاق بگیرن هم خودتواذییت کن این شماره ی دعانویس بهش مشکلتوبگوکمکت میکنه دعاازروقرانه وواقعاخیلی چیزابادعادرست میشه هم دعاواس ترک مشروب شوهرت میکنه هم واس این ک رفتارش باهات خوبشه 09012991782

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این ماه عزیز داره میاد توکل کن به خدا  وقتی حالش خوبه باهاش صحبت کن یه راهی یه قلقی بلا ...

توکل بر خدا 🙏من یه دختر نه ماهه دارم نمیخوام اینم مثل من بچه ی طلاق باشه

امیدوارم برای کسی پیش نیاد کلا ادمی نیستم حرفی بزنم دل کسی بشکنه شماهم نباش واسه کسی دعای بد نکن بذا ...

اخه اينجا همه سريع ميان ي چيزي ميگن عزت نفس بنده خدا رو ميگيرن

يكي مياد ميگه تو چطوري فحش ميخوري كتك ميخوري خيانت ميبيني و اينا... من تا اينجوري بشه سريع طلاق! بعد نتيجه اين ميشه ك استارتري ك اومده مشكلش ميگه فكر ميكنه خيلي ضعيف هست يا مشكلي داره

يا ببخشيد حس حماقت ميگيره 

بعد همون ادم خودش دچار همون مشكل ميشه جا ميزنه يعني حتي دهنش بسته ميشه چ رسد ب طلاق!

منم چيزي نگفتم ك بخام دل كسي بشكنه ك نگران دامنگير شدنش باشم

شما ميگي حاضري مادرت ميرفت كارگري اما از دنياي بعد از كارگريش ك خبر نداري شايد خيلي بدتر ميشد ممكن هم هست خوب ميشد

واقعا هيچي قابل پيش بيني نيست

انشالا ك دل مادرت شاد بشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

مشروب میخوره بعد به زنش اجازه نمیده تا سر کوچه بره؟ 🤔🤔🤔

بزرگتری ندارن تو فامیلا خودشون باهاش حرف بزنه؟ پدری؟ عمویی؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
اخه اينجا همه سريع ميان ي چيزي ميگن عزت نفس بنده خدا رو ميگيرن يكي مياد ميگه تو چطوري فحش ميخوري كت ...

عزیزم منم نگفتم طلاق گفتم ببین خط قرمزت کجاست 

به هر حال امیدوارم مشکلت حل بشه استارتر عزیز خدابزرگه این ماه عزیز ازش بخواه

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
مشروب میخوره بعد به زنش اجازه نمیده تا سر کوچه بره؟ 🤔🤔🤔 بزرگتری ندارن تو فامیلا خودشون باهاش حرف ...

باباش و عموشم ازش میترسن یه بار گرفت گلدون به اون سنگینیو کوبوند تو سر باباش که سر باباش شکست واسه اینکه چرا بهش زمین نمیدن بفروشه بره الواتی

باباش و عموشم ازش میترسن یه بار گرفت گلدون به اون سنگینیو کوبوند تو سر باباش که سر باباش شکست واسه ا ...

😔😔😔

با دخترت چه طوره؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
عزیزم منم نگفتم طلاق گفتم ببین خط قرمزت کجاست  به هر حال امیدوارم مشکلت حل بشه استارتر عزیز خد ...

باشه عزیزم خدا خودش شاهد و ناظره که من اینجا دارم چی میکشم

باباش و عموشم ازش میترسن یه بار گرفت گلدون به اون سنگینیو کوبوند تو سر باباش که سر باباش شکست واسه ا ...

استارتر خدا کمکت کنه برات دعا میکنم درکت میکنم واقعا سخته خودم چشیدم طعم این چیزارو 

عشقم فقط پسر کوچولوم