2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم ترو خدا بیایید اصلا حالم خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 43 پست

[QUOTE=59235573]کسیو ندا رم که بخوام خونش بمونم و کارای طلاق و انجام بدم خیلی دارم

پس باید به فکر یه خونه باشی..یا بخری یا اجاره کنی..سرکار هم باید بری ..اول شرایطتت رو جور کن بعد اقدام کن

کسیو ندا رم که بخوام خونش بمونم و کارای طلاق و انجام بدم خیلی دارم عذاب میکشم

وقتي ك حالش خوب هست باهاش صحبت كن ك اين زندگي سخت شده و پاي دخترت و ايندش رو بيار وسط ك دخترمون اسيب ميبنه و اينا

بعد راضيش كن اقدام كنه ب ترك

گروههاي كمك ب افراد الكي هست توي اون گروهها شركت كنه يا اونهايي ك براي ترك مواد هست انجمن NA

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیاز به پول و پشتوانه مالی داری اگه بخای جدا زندگی کنی از پس هزینه ها مهریت برمیاد شوهرت ؟ اگه شبا دیر وقت میاد دیگه نزار بیاد داخل خونه درو قفل کن پرو بازی هم درادرد زنگ بزن ۱۱۰‌به جرم‌مستی میبرنش  مخصوصا اگر اثار کتکشو‌رو بدنت داشته باشی

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
خب عزیزم شما پشتوانه داری من چی؟

بيخيال حرفهاي بقيه تا كسي توي شرايط نباشه نميتونه حرفي بزنه 

هر وقت براشون پيش بياد ميتونن قاطعانه چيزي بگن پس اين حرفا باعث نشه عزت نفست از دست بدي و دنبال راه حل درست نباشي

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اغلب اينطورن  البته بستگي ب ادمش و شرايط داره اينا احتمالا اختلاف دارند وقتي مست باشه ايشون ...

اره واقعا همینطوره یه نصیحت که به دخترای مجرد دارم هیچوقت بخاطر فرار از موقعیتی که دارین تصمیم به ازدواج نگیرین که مثله من بدبخت شین ازدواج یه راه طولانیو تقریبا بی برگشته چشماتونو باز کنین و با فکر باز تصمیم بگیرین  

چرا جعبه پیتزا مربعه  خودش گرده  وقت خوردنش میشه مثلث  
بيخيال حرفهاي بقيه تا كسي توي شرايط نباشه نميتونه حرفي بزنه  هر وقت براشون پيش بياد ميتونن قاط ...

مرسی عزیزم از همدلیت😘

خب عزیزم شما پشتوانه داری من چی؟

خدا پشتوانه ات باشه،با نقشه برو جلو پول نداری کم کم جمع کن یا یه حرفه یاد بگیر واسه کار کردن 

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

عزيزم تا باهاش صحبت نكردي و مشكلات نگفتي قاطعانه باهاش برخورد نكردي هيچوقت اين راه حلهاي پليس و شكايت و تهديد رو در پيش نگير ك اسيبش ب خودت و دختر ميرسه

اين زندگي هست ك داري پس چ بهتر كمك كني بتونه ب مشكلات موجود اگاه بشه و راه حل براش پيدا كنيد

کسیو ندا رم که بخوام خونش بمونم و کارای طلاق و انجام بدم خیلی دارم عذاب میکشم

كاري نداره ي جا اجاره كن با ي پول كم يا ببخشبد برو خيريه بگو جا بهت بدن

از نظر مالي هم توان وكيل نداري بهت وكيل معاضدتي ميدن

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
بيخيال حرفهاي بقيه تا كسي توي شرايط نباشه نميتونه حرفي بزنه  هر وقت براشون پيش بياد ميتونن قاط ...

امیدوارم برای کسی پیش نیاد کلا ادمی نیستم حرفی بزنم دل کسی بشکنه شماهم نباش واسه کسی دعای بد نکن بذار خدا تو دامنت نداره گلم

مادرم سالها زیر دست پدرم سختی کشیده بخاطر نداشتن پشتوانه موند وساخت حالا یه تن خسته ویه دل پر درد داره کاش میرفت کارگری ولی انقدر عذاب نمیکشید 

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
خدا پشتوانه ات باشه،با نقشه برو جلو پول نداری کم کم جمع کن یا یه حرفه یاد بگیر واسه کار کردن 

مرسی عزیزم من طراحی دکوراسیون خوندم رو هوا کار دارم اما از بس ش. هرم زجرم داده شدم یه زن خونه نشین افسرده

مرسی عزیزم من طراحی دکوراسیون خوندم رو هوا کار دارم اما از بس ش. هرم زجرم داده شدم یه زن خونه نشین ا ...

عزیزم پس برو روی اعتماد به نفست کار کن وقتی میتونی وواست کار هست چرا خودت را بی کس و ناتوان جلوه میدی 

از الان شروع کن کار کردن وقتی تونستی پول قسط بدی وام بگیر و...

عزیزم این ماه عزیز داره میاد توکل کن به خدا 

وقتی حالش خوبه باهاش صحبت کن

یه راهی یه قلقی بلاخره هر آدمی یه جوری رام میشه

طلاق واقعاآخرین راهه

اگه ذره ای زنیتو دوس داری براش بجنگ

اگه از کسی حرف شنوی داره به اون بگو

یا اگه راهی هست که کمتر به سمتشروب بره اون کارو بکن انشالا خدا بهت کمک کنه