2821
2789
عنوان

چرا همدیگه رو تحقیر میکنیم

161 بازدید | 13 پست

https://ninisite.co/discussion/topic/17813438

داشتم تاپیک بالا رو میخوندم که استارتر (آقا) پرسیده بود «چطور میتونم یه زن پولدار و خوشگل و خوش اخلاق بگیرم؟»

همونطور که میشد حدس زد، خیلیها شروع کردن به تحقیر و تمسخر استارتر.

حتی اگه استارتر خانم بود و این سؤال رو میپرسید «چطور میتونم یه شوهر پولدار، خوشگل و خوش اخلاق پیدا کنم؟»

بازم تعداد قابل توجهی شروع به تحقیر استارتر میکردن.

استارتر هر لحنی داشته باشه، چرا کاربرها به خودشون اجازه میدن که "تحقیرش" کنن؟ "دلیل" تحقیر دیگری چیه؟

آیا این نشون نمیده که "خود ما" یه مشکل جدی داریم؟ که وقتی آرزوی یه نفر دیگه رو میشنویم، اینقدر بهم میریزیم؟

امضای یکی از کاربرها خیلی جالب بود که میگفت «جامعه بیمار است، پس همرنگ جماعت نشو.»

بیخیال ادما کلا سعی میکنن تو رو از آرزوهات منصرف کنن

ادم باید عاقل باشه به حرف کسی بها نده

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چون استارتر ملتو مسخره ی خودش کرده ما مسخرش نکنیم؟

فکر کردی جدی میگه؟

درضمن مردی که اینجا باشه بیاد اینجور تاپیکی بزنه مسخره کردن نداره؟

از قفس آزادتون میکنن ، حق طبیعیتنو بهتون قطره چکونی میدن و شما براش خوشحال میشید و ازشون تشکر میکنید ، خاک بر سرتون. سلام🕊️؛تو ماجرای دی ماه من وجدانمو خاموش نکردم و سعی کردم طرف حقو بگیرم ، چون خودم مثل شما درد این جامعه رو با گوشت و پوست و استخونم درک کردم و میدونم اون جوونی که از پشت سر تیر خورد تو سرش چه داغی به دل خانوادش موند و هرکسیم تو این سایت خواست ماله کشی کنه قد علم کردم و این شد که فحشای زیادی خوردم . ولی حالا و با این وضعیت جن.گی!...من بازم میخوام شجاع باشم ، خیر ...من تو ساید شما (که خواهان ج.نگ بودید) نیستم . من نمیخوام همرنگ جماعت بشم چون صرفا واسم منفعت داره . من ترجیح میدم بازم فحش بخورم ولی به یک جنایتکار نگم عمو و از یک کشو.ر فیک کو.دک کش حمایت نکنم ،ترجیح میدم همونطور که از صدا و سیما حالم بهم میخوره از اینتر.نشنال هم حالم بهم بخوره ، ترجیح میدم با این جملات احمقانه ی « آخه میدونی راهی نداشتیم ، نه ببین مینابو خودشون زدن ، نه آخه فقط ن.ظ.امی میزنه ، نه بابا زیر ساخت(که مایه ی حیات ماست)به چه دردمون میخوره مال ما نبود فداسرش که میزنه🤡» سرمو مثل کبک تو برف نکنم . ترجیح میدم همونطور که برای سپهر بابا گریه کردم و عاملشو لعنت ، برای ماکان جاویدالاثر میناب هم گریه کنم و عاملشو بازم لعنت کنم(نه اشتباه نکنید ! اینبار عاملش همونایی هستند که ازشون درخواست کمک کردید)و در آخر ترجیح میدم پا روی خون بی گناهی نذارم چه از داخل خورده باشه چه از خارج .به خودتون بیاید عزیزای دلم ... به خودتون بیاید و ننگ تاریخ ایران نشید ... ما ایرانی ایم ، ما آزادی و آبادی میخوایم ولی نه به قیمت ذلت ، با عزت ! متنفرم از دخالت و تفتیش عقاید بقیه .

برادر جهان سومیم انتظار بیشتر از این داری؟

برای همینم هست که اینقد کارمای سنگینی پشت سرزمینمونه

نفرت و تعصب درونمون بیداد میکنه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده

اولا چون غیر منطقی حرف میزنن و انتظارات بیخود دارن هنوز اینو نفهمیدن که آدم کامل وجود نداره

دوما چون عشق و دوست داشتن با خرید و فروش اشتباه گرفتن انگار دنبال جنس خوب میگردن

آدما ناخودآگاه از این حرفا بدشون میاد چون حس خوبی به آدمنمیده

خودت بزار جای دختری که پولداره قشنگه خوش اخلاقه بعد یه پسر فقط به خاطر اینا دنبالت باشه و عشقی به خودت نداشته باشه خوشت میاد؟؟؟

اولا چون غیر منطقی حرف میزنن و انتظارات بیخود دارن هنوز اینو نفهمیدن که آدم کامل وجود ندارهدوما چون ...

اون کاربر دنبال زن پولدار بوده غیر منطقی نیستش که

خب دختر ها هم دنبال پسر پولدار هستن

بیشتر ادما وقتی خودشون به چیزی نمیرسن و ارزو میشه براشون کسی چیزی ازش بگه تحقیرش میکنن

دقیقا اکثرا شرایط خوبی ندارن تا یه نفر چیزی بگه حسودی میکنن تحقیر میکنن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز