2821
2789
عنوان

یه سوالی داشتم

71 بازدید | 14 پست

من داشتم فکر میکردم باز این که اقایون مثلا وقتی رفتارشون تو زندگی مشترک بد بشه این اخلاق رو ممکنه با بقیه هم انجام بده و بد باشه؟ حالا به هر شکلی

یا فرق داره و فقط با همسر بد بشن

چون وقتی من استادهای کنکورم تو موسسات رو میبینمبا خودم میگم اوه عجب استاد خوب و خفنیه چه مهربونه و.. ولی خب از طرفیم میگم ممکنه با ما دانش اموزاش خوب باشه فقط؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الا یا ایها الساقی ادر کاسا وناولها ... تیکر کنکورمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه فرد میتونه دوست خوبی باشه ولی فرزند یا والد بدی باشه

میتونه استاد معرکه ای باشه ولی همسر وحشتانگیزی هم باشه

میتونه رییس عالی باشه ولی قاتل سریالی هم باشه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

بله با هر کی ی جور رفتار میکنن

مثلا ما ی فامیل داریم با زن و بچش خیلی بد رفتاری میکنه و اهمیت نمیده ولی برا خانومای دیگ صندلی عقب میکشه،شوخی های بیمزه میکنه جلب توجه میکنه ،کرایشونو حساب میکنه 🫤😑

چیزی ک نیستی اداشم در نیار !

اره بعضیا دو رو هستنبا خانواده اخم و تَخمبا مردم خنده و شوخی

خب اصلا برای دانش اموزی که انلاینه چطور دورو باید باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه فرد میتونه دوست خوبی باشه ولی فرزند یا والد بدی باشهمیتونه استاد معرکه ای باشه ولی همسر وحشتانگیز ...

از نظر اخلاق و ویژگیا .. یعنی اینا ارادیه یا نه غیر ارادی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از نظر اخلاق و ویژگیا .. یعنی اینا ارادیه یا نه غیر ارادی

ارادی

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

بله با هر کی ی جور رفتار میکنن مثلا ما ی فامیل داریم با زن و بچش خیلی بد رفتاری میکنه و اهمیت نمیده ...

اخه این دختربازی یکم فرق داره با اینی که من میگما

نمیدونم اخه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40