2821
2789

دو سکه تمام دارم گفتم بفروشم ماشین بخرم..

شوهرم طمع کرد بی فکری کرد گفت بزار سکه بره بالا ک ماشین بهتری بخری

هی میگفت ماشین گرونی خودشو کرده بیشتر نمیشه ولی سکه بیشتر میشه🤭

تا ی ماه پیش پولم ب پراید ۹۱ ۹۲ میکرد

الان اینقدر گرون شده ک مغژم ببخشید گ و ز ی د ه ..هنگم

سکه ی عالمه رفت روش ولی پراید هم نجومی و الکی رفتن بالا. باز نمیتونم همون پراید رو هم بگیرم

الان پولم ب ۸۸ میرسه

خدایا دارم دق میکنم۰☹️☹️☹️☹️☹️☹️

چیکار کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قیمتا بدجور شده خدا کمک کنه

تازه دیشب کله هویجی تو بی بی سی میگفت اقتصادشونو نابود میکنم !!!دیگه نمیدونم چی چی رو میخواد نابود کنه !!!!!!

هرکس زندگی خود را دارد و بهای زیستنش را میپردازد اما جای تاسف انجاست که برای هر خطای کوچک باید بارها و بارررررها تاوان داد !!!!!!گویا جناب سرنوشت همیشه دست طلبکاریش دراز است............

اره ماشین پوکیده داره ک واسه من مثل کامیون میمونه

به نظر من خوب شد همون ماشین ۹۱ هم نخریدین

بزارین پول بیشتر دستتون بیاد یه ماشین مدل بالا و نو تر بخرین که هی خرج بالا نیاره

به نظر من خوب شد همون ماشین ۹۱ هم نخریدین بزارین پول بیشتر دستتون بیاد یه ماشین مدل بالا و نو تر بخر ...

اخه ماشین واسه خودم میخاستم

وگرنه تو کار سکه س. بزور دو تا ازش کندم ک برا خودم ماشین بخرم

تازه گواهینامه گرفتم ذوق و شوق دارم

اخه ماشین واسه خودم میخاستموگرنه تو کار سکه س. بزور دو تا ازش کندم ک برا خودم ماشین بخرمتازه گواهینا ...

بسلامتی مبارک باشه 🤍

منم از بچگی پشت ماشین بودم یعنی از ۷ سالگی تا قبل ازدواجم الان یکسال و نیمه ازدواج کردم چون شوهرم ماشین نداره پشت فرمون نشستم دلم برای رانندگی تنگ شده

قبلا ماشین بابام همش دستم بود و شهرای اطراف که یک ساعت فاصله داشتن میچرخیدم ولی الان دوستام که تازه امسال گواهینامه گرفتن ماشین دارن و من در انتظار یه بار پشت فرمون نشستنم💔🥲

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز