2777
2789
مال خاندان ما همه ازدواجا فامیلیه به جز من مشکلی ندارن

جدی!؟خدارو شکر ...نمیدونم چراانقد نگرانم😢😭

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش ۳نسل تو خاندان ما همشون فامیلن از پدربزرگم و مادربزرگم تا پدرمادرم و همه بچه ها که ازدواج ...

خدا خیرت بده عزیزم یکم آرومم کردی....

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
استارتر جان ببخشید....سلام دوستان میشه ب سوال من جواب بدین من وهمسرم عاشق بچه ایم ....ولی من خیلی می ...

من امضاتو دوس داشتم با اجازت گذاشتم اگر راضی نیستی بگو برش دارم

خدایا میدونم خیلی زود زود نی نی نازمو میدی بهم ممنون ازت خداجون
من امضاتو دوس داشتم با اجازت گذاشتم اگر راضی نیستی بگو برش دارم

نه عزیزم این چ حرفیه❤️

می تونی بری مشاوره ژنتیک،بهزیستی هم داره. 

ممنون گلم😔

نه عزیزم این چ حرفیه❤️

برا سوالتم اگر مشکل ژنتیک ندارید تو خانواده مشکل نیست ولی اگر خدای نکرده دارید باید برید مشاور ژنتیک و ازمایش

خدایا میدونم خیلی زود زود نی نی نازمو میدی بهم ممنون ازت خداجون
[QUOTE=59223697]ممنون گلم😔[/QUOTE نگوفتم ناراحت شی،برای اینکه مثل من خیالت راحت باشه و اینکه ضرر ن ...

بازم ممنون فداتشم